Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Crocodile

Hangisi yener?

• Kullanılan toplam oy
    90
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sir Crocodile diyorum. Crocodile Luffy için fazlaydı tamamen senaryo kurbanı oldu. Yoksa ilk dövüşte Luffy ölmüştü zaten Robin gelip kurtarmasaydı.

Zoro 2 yıl önceki en güçlü haliyle bile yenemez Crocodile'i.

Zoro Daz'ı nasıl kesmişse Crocoyuda kesebilme ihtimali var .2 yıl önce Zoroda haki vardır sadece haki kavramı oturmamıştı.Vergonun full busoshoku koka yapması-Marineford savaşında adamların seviyesine rağmen koka yapamamaları,ve busoshoku bile net değildi.
Zoro yener yenilir tam emin değilim ama Zoro gibi geliyor.
Zoro'da Haki falan yoktu uydurmayalım, Enel Zoro'ya nasıl yeri öptürdü seyretmedin herhalde. Bu bahsettiğim olay Daz Bones'u yendikten sonra oluyor.

Jozu 2 sene önceki Zoro'ya öyle vursa Zoro bırak elmas kesmeyi korkusundan kuyumcu dükkanına bile giremezdi herhalde. :D Crocodile güçlü 2 sene önce Zoro'nun seviyesini göz önüne alarak düşünün.

Croco hangi seviye hiç bilmiyoz ama bence bir İmp. en iyi üç savaşçısından biri etmez. ee Luffy gördük, Zoro hakkında krala bakarak bi kıstası yapsak bence marimo da üç ana kuvvetinden birini alamaz bir İmp'nin.
İkisi de bana aynı ligin oyuncusu gibi geliyor kum boy biraz daha ağır bassa da, Zoro dan artık bir patlama bekliyorum.
kısaca şartlara bağlı olarak ikisi de kazanabilir.

tabii mangaka lucciyi gitti cp0 başı yaptı, kum boyu da bir Cracker jack yapabilir ama pek sanmıyorum

Croco mangaka kurbanı olan bir karakterdir. Enel, Kraker, Moria gibi.

Yeni dünya görmüş adam kıçı kırık Luffy'ye yenilmez. Mf'deki hali olması gereken halidir. Okuduğumuz seride söz konusu Luffy olunca her şey mübah. 900 bölümde bunu anlayamadınız da karakter mi gömüyorsunuz :confused:

Aferin :artiz:

Zoro'da Haki falan yoktu uydurmayalım, Enel Zoro'ya nasıl yeri öptürdü seyretmedin herhalde. Bu bahsettiğim olay Daz Bones'u yendikten sonra oluyor.
2 yıl öncesinde Teach hakin artmış falan diyordu luffye.Zoroya bunu kimsenin dememiş olması olmadığı demek de değil.O zaman Luffy çoğunluk meyve odaklı gelişti, bu durumda bile hakisi artıyorsa sadece kılıç tekniği ve güç alanında gelişen Zoronun da artmıştır. O kadar çalışıyordu luffy otururken iradeside luffyden az değil bana göre.2 yıl önce oda hakiyi Yeni dünyaya sakladı, fazla bilgi vermedi.Bilerek gizem oluşturdu dolasıyla merakta ettik ben anca böyle açıklarım yoksa marinefordda az kişi kullanmasinin sonra koramiral vergonun full koka yapmasının başka açıklaması yok.Buradan sonra yukarda dediğine yazıyorum.Dazla dövüşürken taşların nereye düşmeyeceğini bildim dedi Kenboushoku.Sonra demir meyveli Dazı kesiyor ilkel Busoushoku.Aklıma başka açıklama gelmiyor.Marinefortda Marco Kizaruyu uçuruyor.Jozu Aokijiyi omuzluyor agzından kan geliyor. Hakileri olan Marcolar beraber Akainuya saldırıyorlar ama etki etmiyor. Haki ölçülür bişey. Enel Zoroyu tokatlar normal adamı elektrik çarpıyor.Crocoyu hakisi yetmez kesemez tıpkı marco örneği gibi ama yukarıda birisi yazmıştı kendi kanıyla keser diye.Hakisi yetmezse kılıcını kan ve haki kaplar.

Jozu 2 sene önceki Zoro'ya öyle vursa Zoro bırak elmas kesmeyi korkusundan kuyumcu dükkanına bile giremezdi herhalde. :D Crocodile güçlü 2 sene önce Zoro'nun seviyesini göz önüne alarak düşünün.
Zoroya edilcek laf mı bu tayfası için hiç gözünü kırpmadan canını vermeye giden adam, daha ilk başta kesin yenilceğini anlamasına rağmen mihawkla dövüşmesi kalbine kılıç gelirken durması kaçmaması mihawka yüzünü dönmesi gibi çoğaltabilcegimiz örneklerle seride geri vitesi olmayan zoroya dediğin lafa bak.

2 yıl öncesinde Teach hakin artmış falan diyordu luffye.Zoroya bunu kimsenin dememiş olması olmadığı demek de değil.O zaman Luffy çoğunluk meyve odaklı gelişti, bu durumda bile hakisi artıyorsa sadece kılıç tekniği ve güç alanında gelişen Zoronun da artmıştır. O kadar çalışıyordu luffy otururken iradeside luffyden az değil bana göre.2 yıl önce oda hakiyi Yeni dünyaya sakladı, fazla bilgi vermedi.Bilerek gizem oluşturdu dolasıyla merakta ettik ben anca böyle açıklarım yoksa marinefordda az kişi kullanmasinin sonra koramiral vergonun full koka yapmasının başka açıklaması yok.Buradan sonra yukarda dediğine yazıyorum.Dazla dövüşürken taşların nereye düşmeyeceğini bildim dedi Kenboushoku.Sonra demir meyveli Dazı kesiyor ilkel Busoushoku.Aklıma başka açıklama gelmiyor.Marinefortda Marco Kizaruyu uçuruyor.Jozu Aokijiyi omuzluyor agzından kan geliyor. Hakileri olan Marcolar beraber Akainuya saldırıyorlar ama etki etmiyor. Haki ölçülür bişey. Enel Zoroyu tokatlar normal adamı elektrik çarpıyor.Crocoyu hakisi yetmez kesemez tıpkı marco örneği gibi ama yukarıda birisi yazmıştı kendi kanıyla keser diye.Hakisi yetmezse kılıcını kan ve haki kaplar.
Daz Bones'u kestikten sonra Zoro Enel'i kesemedi diyorum halen Haki'si vardı diyorsun.

Ayrıca Haki artabilir ama yeteri kadar olup olmadığı önemli, sonuçta herkeste Haki var, bir noktadan sonra kullanılabilir hale geliyor, Luffy istemdışı kullanmış olabilir ve Teach'te kullandığını zannetmiş olabilir, veya pasif halde bulunan Haki'sinden bahsediyor olabilir. Ayrıca evet, Luffy'nin gücü Zoro'dan yüksek, ikisini kıyaslamak saçma.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık