Bahsedilen anime King ise olabilir gayet. Anime King ile canon King arasında 3 tier var çünkü.two piece nin yeni bölümü ne zaman çıkıyor hocam,
Bahsedilen anime King ise olabilir gayet. Anime King ile canon King arasında 3 tier var çünkü.two piece nin yeni bölümü ne zaman çıkıyor hocam,
yani onu bile düzgün izlememişki , mangayı ayrı tuttum , yaptığı yorum animeden muhtemelen . Lakin anime de king zoro için yere falan inmiyor , vurmak için iniyor, hatta son saldırısında zoro zıplaya zıplaya yükseğe çıkıyordu.Bahsedilen anime King ise olabilir gayet. Anime King ile canon King arasında 3 tier var çünkü.
Yok yaw ben onu Anime King'in gücü için demiştim. Canon Zoro Anine King'e bir şey yapamaz zira Anime King Kaido'dan güçlü bana göre. Canon King'e ise Canon Zoro fazla gelir ki geldi de zaten.yani onu bile düzgün izlememişki , mangayı ayrı tuttum , yaptığı yorum animeden muhtemelen . Lakin anime de king zoro için yere falan inmiyor , vurmak için iniyor, hatta son saldırısında zoro zıplaya zıplaya yükseğe çıkıyordu.
Kardeşi ölmesin diye Kata hayatında ilk defa hakisiz yumruk atmış.
20 metre boyundaki adamı ıskalayan,Kata geleceği görüyor ve bu yüzden saldırı yemez diyen birini ciddiye almayın.
Kata'ya vurabilen Luffy'e bir daha bak.20 metre boyundaki adamı ıskalayan,
Kılıcına iki gram fazladan haki koydu diye Nazım Hikmet gibi şiir okuyan,
Bir saldırı yaptıktan sonra akciğerini orada bırakan Zoro
Kata’ya vurabilecek öyle mi ?
Adamın birisi analiz yapmış toplamda 13 kere vurabilmiş Luffy. Buna karşılık Kata 100’ün üzerinde vurmuş.Kata'ya vurabilen Luffy'e bir daha bak.
Zoro'nun Kata'ya dokunamayacağını gerçekten düşünüyor musun ?Adamın birisi analiz yapmış toplamda 13 kere vurabilmiş Luffy. Buna karşılık Kata 100’ün üzerinde vurmuş.
100 kere vurup yenememiş 13 vuruş yiyince yenilmiş balonAdamın birisi analiz yapmış toplamda 13 kere vurabilmiş Luffy. Buna karşılık Kata 100’ün üzerinde vurmuş.