Sanci'nin tekmelerine dayanamayan Kuin, Kaydo'ya dayanan Rufi'den dayanıklıymış. Bak sen şu işe.
Bu Queen neymiş abi. Sanji'ye ayıp olmasın diye yenilmiş galiba.Sanci'nin tekmelerine dayanamayan Kuin, Kaydo'ya dayanan Rufi'den dayanıklıymış. Bak sen şu işe.
Şuan Luffy'nin savunması çok daha güçlü ama dayanıklılıktan bahsediyordun ve vücudunun dayanıklılığı ortada. Sanji'nin Queen'in kılıç saldırısını hakisiz yediği zamanı düşün farkı anlarsın. (Luffy'nin kafasına yediği bölümden önce de demiştim bir yorumda, tayfada dayanıklılığı en güçlü olan Luffy değil ama savunması en güçlü olan Luffy)En son kafasına net saldırı yedi 1037'de. Ne savunmasından bahsediyor doğrudan aldı saldırıyı orada. Kafasında bomba patlasa bayılır tabi.
Komik yorum diyon Apo örneği veriyon. Birader varsa küçük kardeşiniz felan onunla eğlenin dalga geçin yahu.
Şimdi dayanıklığın bizde daha genel anlamı var, İngilizce'de farklı anlamalara geliyor; Endurance, Toughness, Stamina gibi. Bahsetikleri Tougness açısından ise evet; Kuin, dinozor olduğu için daha sert. Genel dayanıklılık açısından asla daha dayanıklı değil. Luffy'i geçtim, ne Kid, ne Zoro ne de Law kadar bile yoktur.Jinbei kadar bile var mıdır, emin değilim.Bu Queen neymiş abi. Sanji'ye ayıp olmasın diye yenilmiş galiba.
Derisinden bahsetmiyorlar mıydı zaten. Sanji Dinozor derisi çok sert diye söylüyordu. Geçemedikleri o derisiydi. Kaido içinde bunu söylüyorlardı diye hatırlıyorum. Mesela Law'ın içten saldırısına ne kadar dayanabilir bu Queen.Şimdi dayanıklığın bizde daha genel anlamı var, İngilizce'de farklı anlamalara geliyor; Endurance, Toughness, Stamina gibi. Bahsetikleri Tougness açısından ise evet; Kuin, dinozor olduğu için daha sert. Genel dayanıklılık açısından asla daha dayanıklı değil. Luffy'i geçtim, ne Kid, ne Zoro ne de Law kadar bile yoktur.Jinbei kadar bile var mıdır, emin değilim.
Luffy de hakisiz yiyor darbeyi diyorum sana. Savunma yaptığı zaman temas etmiyor. Temas ettiğini gördük. 1037'de iki kere yedi kafaya darbe hatta.Şuan Luffy'nin savunması çok daha güçlü ama dayanıklılıktan bahsediyordun ve vücudunun dayanıklılığı ortada. Sanji'nin Queen'in kılıç saldırısını hakisiz yediği zamanı düşün farkı anlarsın. (Luffy'nin kafasına yediği bölümden önce de demiştim bir yorumda, tayfada dayanıklılığı en güçlü olan Luffy değil ama savunması en güçlü olan Luffy)
Aynı tarzda dayanıklılık ichiji’de de vardı. Kata karşısındaki durumunu biliyoruz.Şuan Luffy'nin savunması çok daha güçlü ama dayanıklılıktan bahsediyordun ve vücudunun dayanıklılığı ortada. Sanji'nin Queen'in kılıç saldırısını hakisiz yediği zamanı düşün farkı anlarsın. (Luffy'nin kafasına yediği bölümden önce de demiştim bir yorumda, tayfada dayanıklılığı en güçlü olan Luffy değil ama savunması en güçlü olan Luffy)
Yanılıyorsun. 1037'de özellikle hiçbir saldırının Luffy'e isabet ettiği anı çizmemiş Oda ve çizseydi bile bu bir anlam ifade etmiyordu çünkü Luffy 1037'de 3 net darbe alıyor. Onlardan 2.si ise her şeyi net açıklıyor. Luffy ve Kaido'nun görünmez zırhla ve kafalarıyla birbirlerine dokunmadan yaptıkları saldırıda Kaido'nun hakisi daha güçlü olduğu için Luffy darbe alıp savruluyor geriye. Luffy darbeleri alsa bile kafası dahil tüm vücudunu görünmez zırhla kaplayacak seviyeye gelmiş.Luffy de hakisiz yiyor darbeyi diyorum sana. Savunma yaptığı zaman temas etmiyor. Temas ettiğini gördük. 1037'de iki kere yedi kafaya darbe hatta.
Yemiş işte.Yanılıyorsun. 1037'de özellikle hiçbir saldırının Luffy'e isabet ettiği anı çizmemiş Oda ve çizseydi bile bu bir anlam ifade etmiyordu çünkü Luffy 1037'de 3 net darbe alıyor. Onlardan 2.si ise her şeyi net açıklıyor. Luffy ve Kaido'nun görünmez zırhla ve kafalarıyla birbirlerine dokunmadan yaptıkları saldırıda Kaido'nun hakisi daha güçlü olduğu için Luffy darbe alıp savruluyor geriye. Luffy darbeleri alsa bile kafası dahil tüm vücudunu görünmez zırhla kaplayacak seviyeye gelmiş.
Yani Luffy saldırılara karşı 1 milim uzaklıktayken bile kendini normal silahlanmayla kapladığı zamankiler gibi bu zırhla korursa saldırı gücü feci zayıflar ki bunu yapmadan saldırıları yemesi salaklık olur.
Bu sahneleri bilerek mi almıyorsun?Yanılıyorsun. 1037'de özellikle hiçbir saldırının Luffy'e isabet ettiği anı çizmemiş Oda ve çizseydi bile bu bir anlam ifade etmiyordu çünkü Luffy 1037'de 3 net darbe alıyor. Onlardan 2.si ise her şeyi net açıklıyor. Luffy ve Kaido'nun görünmez zırhla ve kafalarıyla birbirlerine dokunmadan yaptıkları saldırıda Kaido'nun hakisi daha güçlü olduğu için Luffy darbe alıp savruluyor geriye. Luffy darbeleri alsa bile kafası dahil tüm vücudunu görünmez zırhla kaplayacak seviyeye gelmiş.
Yani Luffy saldırılara karşı 1 milim uzaklıktayken bile kendini normal silahlanmayla kapladığı zamankiler gibi bu zırhla korursa saldırı gücü feci zayıflar ki bunu yapmadan saldırıları yemesi salaklık olur. Tabii saldırıyı yemiş gibi görünür ama hakisiz Kaido'nun kanabosunu kafaya yemediği net.