Kata, lan bu paranormal aktiviti deyip Anasını çağırır.Kata sakinliğini kaybedip tek yer boşuna demiyoruz.
Dinime küfreden müslüman olsa.İki dakka mantıklı bir şey yaz yazmayacaksan hiç yazma.
Kaido katakuri'yi yenemez, Katakuri bir kere çok hızlı, geleceği de görüyorHaklı da olabilirsin ama ben de şunu söyleyeyim katılır mısın bilmiyorum. "Oda çizemiyor." Haftalardır dövüşleri aktarma biçimine sövüyoruz zaten.
"Geleceği görecek kadar gözlemi olmayanların Kaido karşısında hiç şansı olmamalı bu mantıkla." demişsin. Bak aslında aşağı yukarı söylediğin şey doğru ama tam da bu yüzden Oda bazen çuvallıyor işte. Kaido'nun Thunder saldırısının etkisi ortada değil mi? Luffy bir yana Law falan tepki bile veremedi o saldırıya. Bigmom'a bak bir de? Güya Kaido ile denk ama saatlerdir Kaido'nun iki saniyede yaptığı etkiyi bırakamadı karşısındakilere. Kaido vs Law&Kid olsaydı dövüş şimdiye yüz kere bitmişti. Serinin dinamikleri sıkıntılı diyorum başka da bir şey demiyorum. :/
Sende haklısın ne de olsa Kaido elindeki Bagua fazla haki çekince bayılıyor.Kaido katakuri'yi yenemez, Katakuri bir kere çok hızlı, geleceği de görüyor
Zoro'nun King'i yendikten sonra yatmaması lazımdı daha çifte telli oynayacaktı ne kadar yazık xDSende haklısın ne de olsa Kaido elindeki Bagua fazla haki çekince bayılıyor.
Zoro'nun Kata'yı yenmek için Enma'ya ihtiyacı olmadığını gördükten sonra hala böyle yorumlar atman üzücü.Sende haklısın ne de olsa Kaido elindeki Bagua fazla haki çekince bayılıyor.
Dövüş içinde power up alır yener bence.Kaido katakuri'yi yenemez, Katakuri bir kere çok hızlı, geleceği de görüyor
Anca öyle gücü yeter Kata'yaDövüş içinde power up alır yener bence.