Haklı da olabilirsin ama ben de şunu söyleyeyim katılır mısın bilmiyorum. "Oda çizemiyor." Haftalardır dövüşleri aktarma biçimine sövüyoruz zaten.Kaido karşısında geleceği görmenin normal bir gözlem kullanımı gibi olduğu anlamı çıkar buradan. Geleceği görecek kadar gözlemi olmayanların Kaido karşısında hiç şansı olmamalı bu mantıkla. Çünkü hızına ayak uyduramazlar. Ama öyle işlemiyor işler. Gözlem fakiri ve yavaş olan bir Big Mom var. Kaido ile dövüşemezdi bu kadın. Bence her güç gibi geleceği görmeye de ilk tanıtıldığında yapılan muamele farklıydı. Sonrası için seriyi bozabilirdi özellikle Luffy'de olması. Oda kıstı bu gücü. Ya da Kata'ya hype yapmak için o dövüşte çok önplana çıkardı. Şu an önemli bir avantajdır yine ama dengeleri bozacak bir güç gibi de durmuyor.
"Geleceği görecek kadar gözlemi olmayanların Kaido karşısında hiç şansı olmamalı bu mantıkla." demişsin. Bak aslında aşağı yukarı söylediğin şey doğru ama tam da bu yüzden Oda bazen çuvallıyor işte. Kaido'nun Thunder saldırısının etkisi ortada değil mi? Luffy bir yana Law falan tepki bile veremedi o saldırıya. Bigmom'a bak bir de? Güya Kaido ile denk ama saatlerdir Kaido'nun iki saniyede yaptığı etkiyi bırakamadı karşısındakilere. Kaido vs Law&Kid olsaydı dövüş şimdiye yüz kere bitmişti. Serinin dinamikleri sıkıntılı diyorum başka da bir şey demiyorum. :/