Bunu zaten belirttim. Gözlem hakisi olmadığı için bu saldırıların hepsini yiyor. Kadının dayanıklılığından dem vurdum. Rayleigh yakın dövüşen bir karakter. Bm eşşek gibi bekleyip yine yer hasarı ama ruhları sayesinde o da baya açık bulur saldırmak için. Keza bu kadına yaklaşmak demek ayrı açık vermek demek. Kid yakınına geldikten sonra çığlık atıyordu en son Law beni kurtar diye. Binek olarak kullanıyor, saldırı olarak kullanıyor yeri geliyor Anaya haber veriyor saldırı geldiğine dair. Dikkat dağıtabiliyor ki bunun ne kadar yarar sağladığını gördük çatıda. Ray'i bayıltabilir demiyorum ama hasar verir ve dikkatini baya dağıtır bunlar. Ayrıca Zoro Prometheus'u kesmek için Kinemon tekniğini kullanıyor. Luffy bunu söylüyor kesince. Haki basmıyor ki bu sadece ikiye bölüyıe tamamen öldürmüyor ruhları. Law Kid keza sıkıştırıyor Zeusu. Logia değiller doğal bir ateş kendisi.Haki bastım Kılıçla kestim öldürdümle olacağını sanmıyorum. Öyle olsa Zoro özellikle o tekniği kullanmazdı. Ayrıca kadın Zeus sonrası hemen yeni ruh yaratabiliyor. Bunu da ekleyeyim.Aynen yakın dövüşte en son takla attırıyordu Jinbe baya iyidir kesin
Bm o ruhlarla yaralı Ulti'yi bayiltamıyor daha Ray'e tutturamaz bile. Tuttursa da ana saldırıları değil normal yıldırımlardan tutturur anca. Ayrıca o ruhları kesebilir de Ray. Tartışmanın başından beri prime dönemi Roger'ın öldüğü zaman diyorum. Siz diyorsunuz ki Rocks'dan güçlü bunu bende kabul ediyorum zaten. Komik gelebilir kendi tercihin.
Ayrıca ben ilk yazdığımda beni alıntılarken sen Bm'nin Rocks dönemi olduğunu belirtmedin. Ona ithafen diyorum ben. Ha çocukluğu amiral eden kadın Rocks döneminde de güçlüdür Prime Ray'den o ayrı.
Öyle bir yazıyorsun ki sana göre sanki bu kadın sadece dayanıklı olmasıyla yonkou olmuş. Meyve çöp, hız yok, saldırı gücü yok. Eee ne var bu kadında.