Zeki olması ona iyi bir meyvesi varsa avantaj sağlardı. Big Mom'a seri içinde zorluk çıkaranlar sadece meyve avantajı olan karakterlerdi. Yakın dövüşte Bm'nin öyle avel avel dövüşeceğini pek düşünme bence ki daha görmedik öyle bir sahne. İş yakın dövüşe girince işler değişiyor. Ayrıca hız farkı demişsin fakat Bm bu açığı Prometheus ve Hera ile kapatıyor. Ray 1 kişiye değil 3 kişiye karşı savaşmış olacak. Bir yandan bunların saldırılarını savuşturacak. Law ve Kid ne yapıyor Bm'yle dövüşürken. Bunları Bm'den ayırmak istiyorlar, çünkü baya sorun çıkarıyor bu ruhlar. Bm ne diyor ruhlarımı benden ayırdınız diye beni yenebileceğinizi mi sandınız diyor. Kadın bunlara rağmen deli gibi güçlü ve Rayleigh'in Law- Kid gibi meyve avantajı yok bu ruhlardan kurtulmak için.
Ayrıca mangada demişler zirve dönemi diye. Adam sayı atmış direk. Sen 38 sene öncesiydi benim baz aldığım dönem 20 yıl öncesiydi falan diye yorumlama getirip sıyrılmaya çalışıyorsun ama komik gözüküyor. Bence zirve döneminde olduklarını kabul et bence. Prime Rayleigh'in zirve döneminde Bm'ye karşı kazandırıyorsun.
Edit:
@Mercury gör bunları. Hep gömdüğüm BM'yi savundurtuyorlar bana.