59 olduğunu bilmiyordum bak. Az düşmüştür güçten fazla fark yoktur prime denebilir gene@YonToryu Kaido 59 yaşındaymış baktım. 1 yıl sonra kocamış oluyor 4 yıl öncesi prime'ydı. Şuan prime değil
59 olduğunu bilmiyordum bak. Az düşmüştür güçten fazla fark yoktur prime denebilir gene@YonToryu Kaido 59 yaşındaymış baktım. 1 yıl sonra kocamış oluyor 4 yıl öncesi prime'ydı. Şuan prime değil
Ödülle güç sıralaması olmaz yav. Ayrıca en güçlü yaratık deniyordu Kaido için. İllaki diyorsan yok daha güçlüdür diye öyle de olabilir benim sıralamam da Kaido ile Shanks'in yerini değiştir benim kavgam şu an BM vs RayKaido yaşayan en güçlü korsan şuanda bin defa söylendi. O ödüllerle zaten bir nevi sıralama yaptı mangaka
Bal gibi de olur. Özellikle birlikte tanıtılan veya kendi içinde yapılan sıralamalarda..Ödülle güç sıralaması olmaz yav. Ayrıca en güçlü yaratık deniyordu Kaido için. İllaki diyorsan yok daha güçlüdür diye öyle de olabilir benim sıralamam da Kaido ile Shanks'in yerini değiştir benim kavgam şu an BM vs Ray
İyi o zaman Queen'de Kata'dan güçlü nerdeyse Jack kadar Kata. Ödül olayı tamamen yaptırıkları işlerle alakalı.Bal gibi de olur. Özellikle birlikte tanıtılan veya kendi içinde yapılan sıralamalarda..
Katakuri > Smoothie > Cracker.
Smoothie'nin fazla feati olmamasına rağmen, Crackerdan daha güçlü olduğunu biliyoruz. Veya Perospero ve Snack arasındaki güç çıkarımı yine bunun üzerinden yapılabiliyor.
Doflamingo 320 belly Kuma 296 bu Dof > Kuma demektir basit ve tutarlı..
Kaido > Linlin > Shanks > Teach (şuanki)
Zamanla değişebilir tabi Teach be Shanks'ın sınırında değil ne de olsa..
Yav az yazdığı oku daha mubarek allah.. yoruluyorum valla ya.İyi o zaman Queen'de Kata'dan güçlü nerdeyse Jack kadar Kata. Ödül olayı tamamen yaptırıkları işlerle alakalı.
Özellikle birlikte tanıtılan veya kendi içinde yapılan sıralamalarda..
He özellikle olan sıralamalarda güç olarak sıralanıyor ötekinlerde olaylara göre annadım abe.Yav az yazdığı oku daha mubarek allah.. yoruluyorum valla ya.
Al bak bir önceki yorumumda en başta yazmışım kabak gibi atlama daha..
Birlikte tanıtılan veya kendi içinde yapılan sıralamalarda... (Linlin tayfası kendi içinde, Kaido tayfası kendi içinde... Yonko ödülleri kendi içinde, birlikte tanıtılan Lordlar kendi için gibi gibi..
Yarım saattir nasıl yorumlar atıyorsun sakın bana şu yorumu senin yazdığını söyleme ; "annadım abe."He özellikle olan sıralamalarda güç olarak sıralanıyor ötekinlerde olaylara göre annadım abe.
Spordan geldim yemek yiyemedim kaç saattir sinirlerim hopladı yeter daYarım saattir nasıl yorumlar atıyorsun sakın bana şu yorumu senin yazdığını söyleme ; "annadım abe."
Git yemek ya kafan çalışır hem hehehehSpordan geldim yemek yiyemedim kaç saattir sinirlerim hopladı yeter da
Git yemek ya kafan çalışır hem heheheh