Yine Sanji avatarlı bir şahıs yine uçan kaçan abuk subuk yorumlar ?Neye göre diyorsun bunu ? Gabanın hiç bir gücünü bilmiyorsun belkide Roger çok güçlü değildi Gabanın gücü sayesinde KK oldu diyecek mangaka???
Yine Sanji avatarlı bir şahıs yine uçan kaçan abuk subuk yorumlar ?Neye göre diyorsun bunu ? Gabanın hiç bir gücünü bilmiyorsun belkide Roger çok güçlü değildi Gabanın gücü sayesinde KK oldu diyecek mangaka???
Gaban da Sanji gibi Ray'e denkmiş işte arada 10 milyon oynar oynasa oynasa.Dinozor yakalayıp boylarını ölçüyorlarmış kiminki daha uzun diye oradan anla güç farkını.Yine Sanji avatarlı bir şahıs yine uçan kaçan abuk subuk yorumlar ?
Abartı bir şey söylememiş ki. Kaido o zamanlar şu anki kadar güçlü bile değildi.Tamam daha konuşmaya gerek yok
Yav o haliyle zaten Kizaru'yu bile alamaz Kaido teke tekte. 25 sene nerdeyse eline hiç kılıç almamış yiyip içip karı kızla takılmış Ray kapışıyor kafa kafaya Kizaru'yla. Bu adam bir de Bm gibi doğuştan yaratık bir adam da değil. Normal insan ona rağmen baya baya kapışıyor etrafta robotlar(adlarını unuttum) olmasına rağmen. Prime halini Yonko'dan aşağı görmüyorum ben şahsen Ray'i.Abartı bir şey söylememiş ki. Kaido o zamanlar şu anki kadar güçlü bile değildi.
Ben daha kimseyle tartışmak istemiyorum. Gaban'ın Oden'den güçlü olma ihtimalini tartıştık ciddi ciddi.. Mangayı hiç anlamayan adama sıfırdan bir şeyler anlatmaya ne vaktim ne de motivasyonum yok. Rayleigh'i Odenden güçlü deme kısmında bir problem yok bu ikisini ayrı klasmanda tutuyorlar şaka gibi :dAbartı bir şey söylememiş ki. Kaido o zamanlar şu anki kadar güçlü bile değildi.
Kafa kafaya kapışmıyor ancak tutuyor.. O dövüşte üstün olan taraf KizaruRay kapışıyor kafa kafaya Kizaru'yla.
Yere düşmüş kendine gelmeye çalışırken gördük o sıra?Cp0 ajanı da suratına yedi ama K.0 olmadı böyle.
Luffy'i bilmem ama Cp0 ajanı > Lütfü
Yoo gayet kapışıyor. Üstün olan Kizaru olabilir ama ona rağmen gayet kapışıyor. Kizaru dalga mı geçiyon la benle diyordu.Kafa kafaya kapışmıyor ancak tutuyor.. O dövüşte üstün olan taraf Kizaru