Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Bazı arkadaşlar anlamamış. Katakuri, luffy yumrukla dövüşüyor diye o şekilde dövüştü. Zoro kılıç ustası olduğu için öyle kafasına göre bir anda saldıramaz. Katakuri yumruk atmaya kalksa zoro o yumruğu kesmek için saldıracak. Katakuri karşısında yumruğuna yumruk atacak birini görmeyecek. Ayrıca devasa saldırılar yapabiliyor. Luffy gibi noktasal yumruk atmıyor. Luffynin g4 sneakman ile kombo yaparken katakuri aralarından sıyrılıyordu. Ama tatsumakinin içinden sıyrılamaz. Etrafından dolanmak lazım. Ayrıca tatsumakinin rüzgarı da mochi gibi akışkan bir şeyi dağıtabilir. Bakın mesela Kingde mochiden daha beter bir şey olarak ateş var. Ama zoroya ateşle henüz dokunabilmiş değil. Evet kata, kinge göre daha zor bir rakip zoro için. Ama yenilmez değil. Zoro onun da yolunu bulup yenerdi. Katakurinin hızı da zoro için önemli değil. Sonuçta vuracağı zaman durmak zorunda kata.
 
Abartı bir şey söylememiş ki. Kaido o zamanlar şu anki kadar güçlü bile değildi.
Yav o haliyle zaten Kizaru'yu bile alamaz Kaido teke tekte. 25 sene nerdeyse eline hiç kılıç almamış yiyip içip karı kızla takılmış Ray kapışıyor kafa kafaya Kizaru'yla. Bu adam bir de Bm gibi doğuştan yaratık bir adam da değil. Normal insan ona rağmen baya baya kapışıyor etrafta robotlar(adlarını unuttum) olmasına rağmen. Prime halini Yonko'dan aşağı görmüyorum ben şahsen Ray'i.
 
Abartı bir şey söylememiş ki. Kaido o zamanlar şu anki kadar güçlü bile değildi.
Ben daha kimseyle tartışmak istemiyorum. Gaban'ın Oden'den güçlü olma ihtimalini tartıştık ciddi ciddi.. Mangayı hiç anlamayan adama sıfırdan bir şeyler anlatmaya ne vaktim ne de motivasyonum yok. Rayleigh'i Odenden güçlü deme kısmında bir problem yok bu ikisini ayrı klasmanda tutuyorlar şaka gibi :d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık