Gaban'ın Oden'den güçlü olma ihtimali yok.
Ben Kaido hakkında konuşuyorum. Sen neye etiketledin ki?40la 60 ne alaka onu anlamadım.
Bundan BM'nin ve BB'nin haberi var mı?Prime Ray Bm ve şu anki Bb'yi top gibi sektirir teke tekte.
Ha pardon Ray sanmıştım ben 52diye onu belirtmiştim ama karışıklık olduBen Kaido hakkında konuşuyorum. Sen neye etiketledin ki?
Haberleri olmadan kral haki şovu yerler ağızlarına ağızlarına Ray'denBundan BM'nin ve BB'nin haberi var mı?
Düştü hemen sonra kalktı birileri el atıp götürmedi yani.Yere düşmüş kendine gelmeye çalışırken gördük o sıra?
Bir tık zorlar ama yenemez Bm'yi. Bebe hali olsa anlarım. Bm'nin gücü o zaman amirale denkti. Belki onu alabilir. İlginç bir meyvesi olsa falan belki meyve avantajıyla da alır derdim çünkü avel bir karakter Bm, tepki veremiyor böyle şeylere ama o da yok. Bm ve BB maalesef yakın dövüşe girdiğinde can yakmaya başlar. Birazcık zorlanırlar ama yenerler yine de.Prime Ray Bm ve şu anki Bb'yi top gibi sektirir teke tekte.
Ray'e de sormak lazım. Kendinden haberi varmıymış. ?Bundan BM'nin ve BB'nin haberi var mı?
BB dediğin gibi Ağzına ağzına yerde BM, Ray'e bir beden büyük gelir.Haberleri olmadan kral haki şovu yerler ağızlarına ağızlarına Ray'den
Çok yanlış bir yorumlama Hibrit açma gereği duymadığı bir adamı kimse en güçlüler arasında saymaz. Hibrit'i sonra tanıtacağı için Oda göstermedi ne yani öldürmek için hileye başvurduğu birisne karşı hibrit açmayı gereksiz mi görüyor ? Veya Marco, King, Queen dövüşünü detaylı görmeme sebebimiz buydu. Sanji ve Zoroda gösterileceği için o teknikler sonraya saklandı.Herif neredeyse 60 yaşında. 20 yıl öncesine göre daha güçlü olabilir ancak çok da büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum. Bence Oden vs Kaido devam etse yine Kaido kazanabilirdi. Ne hibrit açtı ne düzgün bir teknik gösterdi. Ejder halinde yediği kılıç darbesine göre yorumlarsak ohooo. Ezik halini kınlar bile yapıyor.
O yüzden Rogerda kaçınıyordu kendisindenPrime Ray Bm ve şu anki Bb'yi top gibi sektirir teke tekte.