Luffy Cracker'in zırhını en güçlü saldırısını yapmadan kırdı. Gücünü dağıttığı bisküvilere ve Crakere aynı anda neden şu - gökleri delen - saldırısını yaptığı görmedik.
Normalde Luffy sınırına dayanınca düştüğü hali biliyoruz biliyoruz. Böyle bir son da görmedik. Kurgu tamamiyle midesi full dolu iken tankmanı görmemiz üzerineydi bence.
Zoro'yu da Sanji'yi de görmedik. Ama Luffy ile aralarındaki farka dayanarak bir tahmin yapmak mantıksız değil.
Eğer Zoro'nun ölümüne dövüşüp kazandığı veya kaybettiği bir dövüş olsa ona göre yorumlardık. Ama böyle bir dövüş yok diye sadace gördüğümüz kadardır diye düşünmek de olmaz. Luffy'nin gücü bir veridir
Ben olan olaylara fazlasıyla kurgu ve senaryo denmesini doğru bulmuyorum. Mangaka o yolu çizmiş, savaş öyle gerçeklemiş, şöyle böyle olsa diyorsun da öyle olmadı, olacak mı belli de değil.
Ben görmediğimiz güçleri tahayyül edemediğimi, fazlaca varsayımlar üzerinden çıkarım yapmayı doğru bulmadığımı da belirttim.Bir Luffysever olarak da o, bu kadar efor sarf ederken, gücünü de göstermişken; Zoro ile yakın güçte göremem onu. Luffy'nin gücünü veri olarak alıyorum ama Zoro içinnegatif yönde bir veri olarak alıyorum.