Çok iyi ya milleti uyandırıyordum az kalsın.Çok güldüm ya araya farklı kelimeler serpiştirmişsin falan dhfkaskldhfaskldhfas
Çok iyi ya milleti uyandırıyordum az kalsın.Çok güldüm ya araya farklı kelimeler serpiştirmişsin falan dhfkaskldhfaskldhfas
Bize de ana avrat sövmek istiyorlar da bakma işte forumda hakaret yasak.Ellerinde olsa benzin döküp yakacaklar ahaha.:/1 aydır ne salaklığımız kaldı ne geri zekalılığımız.İftira bile atıyorlar artık şunu dedin bunu dedin diye :/
Zarar veremeyeceği mi ? Dalga geçme lütfen uyanışın zarar veremeyeceği zırh yok.Amiral korkutan Zoro kuklaları bir zahmet alsın.Atar devasa bir saldırı Pica'ya yaptığı gibi ondan sonra da 30 saniyeliğine ulaşır.O ara isabet ettirdi ettirdi sonrası zor olur onun için.Bende zaten yara vereceğini savunuyorum.Yorulup kaybeder herhalde Zoro.Luffy gibi yiyecek hali yok.Dof'un zarar veremeyeceği zirhı Zoro nasıl geçsin?
Teknik severim ben. Hiç değilse değişik kelimeler görüyorsunNe güzel yazmışsın daha ne teknikleri var. 2 dk içinde manga görselleri ve anime videolarıyla desteklerim ama itibar eden olmuyor, herkes her şeyi biliyor. Gök yüzü yürüyüşünü (sora no michi) falan unutmuşsun.
Bizim üstümüze bırakmak için üyelik açıp yazarsalar şaşırmam artık.1 aydır ne salaklığımız kaldı ne geri zekalılığımız.İftira bile atıyorlar artık şunu dedin bunu dedin diye :/
Böyle şeyleri hiç kaçırmam Konuyu düzenlemen müthiş oldu asfjkldfjasAhaha ctrl+v de boşluk var sanmışım oysa son kopyaladığım olunca loppa gitmişiz
Sende alıntılayarak tekmeyi basıyon be
Aslında ben tam Wanoda istemiştim ama aradaşlar daha birşey görrmedik diye daldılar.Konu tamamen değişti ama Wano'dan sonraki hali ile alacaktık. Şimdi gördüklerimizle yorumlayacağız sanırım.
Favorim Dama Ito.Jelibon saçmalığından daha iyi ve güçlü olduğu kesin.Bunun bir üst modeli sadece Kizaru'nun ışınlarıdır.Teknik severim ben. Hiç değilse değişik kelimeler görüyorsun
Doğru o da var. Parasaito, Furuburaito, İtonoko, Asuriito. Daha bir sürü var. Bilerek orijinal olarak yazdım bunları. Çünkü çoğunda Ito geçiyor