Alıntılamasana hemen lanBu nasıl mesaj lan loopa girmişsin ashfkkldhasf
Hep kodumun bozuk spacesi yüz
ünden ne çekiyom bilsen
Ctrl+v ile boşluk atıyom resmen
Alıntılamasana hemen lanBu nasıl mesaj lan loopa girmişsin ashfkkldhasf
Çok güldüm ya araya farklı kelimeler serpiştirmişsin falan dhfkaskldhfaskldhfasAlıntılamasana hemen lan
Hep kodumun bozuk spacesi yüz
ünden ne çekiyom bilsen
Ctrl+v ile boşluk atıyom resmen
Zoro fanları olarak opta olsak d.lerden olurduk heralde.Bize karşı çoğu fan birleşiyor ve 1 vs all atmak zorunda kalıyoruz.13 sayfalık konunun en az 3 sayfası Zoro'yu gömme şenlikleri.Çok zor şartlar altında kfde barınıyoruz.:/
Acitasyon yapmanın alemi yok bence.Dof vs konularına bakarak neyin ne olduğunu görebilirsin.Zoro fanları olarak opta olsak d.lerden olurduk heralde.Bize karşı çoğu fan birleşiyor ve 1 vs all atmak zorunda kalıyoruz.13 sayfalık konunun en az 3 sayfası Zoro'yu gömme şenlikleri.Çok zor şartlar altında kfde barınıyoruz.:/
Konu tamamen değişti ama Wano'dan sonraki hali ile alacaktık. Şimdi gördüklerimizle yorumlayacağız sanırım.Tamam beyler ilk mesajda güncelledim VS''nin daha adaletli olması adına.
Acitasyon yapmıyordum 2 esprili bir şey yazalım dedik.Onu yazarken Dof fanlarıda aklıma gelmişti.Siz+biz d. işte diğerleri de 19 krallık.:/Acitasyon yapmanın alemi yok bence.Dof vs konularına bakarak neyin ne olduğunu görebilirsin.
Ahaha ctrl+v de boşluk var sanmışım oysa son kopyaladığım olunca loppa gitmişizÇok güldüm ya araya farklı kelimeler serpiştirmişsin falan dhfkaskldhfaskldhfas
Ne güzel yazmışsın daha ne teknikleri var. 2 dk içinde manga görselleri ve anime videolarıyla desteklerim ama itibar eden olmuyor, herkes her şeyi biliyor. Gök yüzü yürüyüşünü (sora no michi) falan unutmuşsun.Aynen Lobi bunlar
@Daredewill Teknik dedin de seninkinin teknikleri hoşuma gidiyor.
Goshikiito, Obâhiito, Tamaito, Burakku Naito, Torikago, Kumo no Sugaki.
1 aydır ne salaklığımız kaldı ne geri zekalılığımız.İftira bile atıyorlar artık şunu dedin bunu dedin diye :/Acitasyon yapmıyordum 2 esprili bir şey yazalım dedik.Onu yazarken Dof fanlarıda aklıma gelmişti.Siz+biz d. işte diğerleri de 19 krallık.:/
@Shakky
Ah fandaşım.:/