Zoro beklentini karşılamış Alpa’cığım…Zoro da kral haki çıkar. Ele ayağa düştü herkeste çıkar. İleri seviye kullanım önemli bu saatten sonra öyle duruyor.
Zoro beklentini karşılamış Alpa’cığım…Zoro da kral haki çıkar. Ele ayağa düştü herkeste çıkar. İleri seviye kullanım önemli bu saatten sonra öyle duruyor.
Şahsen ben Wano başı bu kadar şey beklemiyordum Zoro'dan. Zoro fanı olmadığı halde bizden daha Zoro'cular da varmışZoro beklentini karşılamış Alpa’cığım…
Valla öyle… Zoro fanı olmayanların… daha çok beklentisi var Zoro dan… Kral herkesi kendine hayran bırakmış…Şahsen ben Wano başı bu kadar şey beklemiyordum Zoro'dan. Zoro fanı olmadığı halde bizden daha Zoro'cular da varmış
@Alpamis: önemli olan ileri seviye demedik, önemli olan gök yarmakZoro beklentini karşılamış Alpa’cığım…
Vallahi saçmalığın daniskası. Ama kılıçtan gibi duruyor zaten. Yine de ona rağmen bile saçmalık.Zoro beklentini karşılamış Alpa’cığım…
Onu yardıktan sonra ne diyecek acaba… şimdiden düşünüp planını yapması lazım… gittikçe zorlaşıyor işi…@Alpamis: önemli olan ileri seviye demedik, önemli olan gök yarmak
Şimdi o biraz göke bağlı...Onu yardıktan sonra ne diyecek acaba… şimdiden düşünüp planını yapması lazım… gittikçe zorlaşıyor işi…
Şöyle bakta bi gözün gönlün açılsın… kendine gel bi…Vallahi saçmalığın daniskası. Ama kılıçtan gibi duruyor zaten. Yine de ona rağmen bile saçmalık.