Reis bir süreç sonunda açtı bari öyle yatıp kalkıp aa sen bana bunla mı vuruyordun al sana bombe demediYorumlar aynen öyleydi.
Reis bir süreç sonunda açtı bari öyle yatıp kalkıp aa sen bana bunla mı vuruyordun al sana bombe demediYorumlar aynen öyleydi.
King Kaido sayesinde çok gök yarılması görmüştür. 3-4 yıldırımı ciddiye almaz bile. Krall adamsın diyip geçiştirir bölümde olduğu gibi.Zoro reyiz kardeş payı yapmış kılıçlarına… hepsini tek kılıca bassaydı… King yavaş yavaş altına bırakırdı… ksksksksk
Hemde Öyle bir uzar ki… Görenler “Bu çocuğun hakisi lastik meyvesi mi yemiş”der…Reis boylarını toplarsak Kaido'nun saldığı kadar uzar mı
Kesin bu sadist manyakta da var… o yüzden öyle sakin kaldı…King Kaido sayesinde çok gök yarılması görmüştür. 3-4 yıldırımı ciddiye almaz bile. Krall adamsın diyip geçiştirir bölümde olduğu gibi.
Çıksa şaşırmam ama ben nedense çıkmayacağını düşünüyorum. Bu gördüklerimizle King'in bu vasıfa sahip olabilme düşüncesi hala geçmedi. Bakalım ne gösterecek bize.Kesin bu sadist manyakta da var… o yüzden öyle sakin kaldı…