Sana yok.PDF at.
Sana yok.PDF at.
E ben okumuştum,üstünden mi geçsem :TArada sırada kitap okumanın da sana bir katkısı olmaz mıydı? Tabii sen bilirsin. Ben kendi kitabım olan Beyaz ve Siyah'ı öne sürüyorum. Satın almak isteyen kişilere de toplu link bırakayım: http://www.kitabinabak.com/kitap/be...m--ceren-kultur-yayinlari--kbk--9786056615016
Siz bilirsiniz efendim. Okuyanların okumasına gerek yok elbette.E ben okumuştum,üstünden mi geçsem :T
Peki efendim.Siz bilirsiniz efendim. Okuyanların okumasına gerek yok elbette.
Başarılar.Olur.
Bu arada ben Temmuz'a kadar katılamayabilirim. Üni. sınavına gireceğim. Arada bir girip yazılan yorumları toplar ve okunacak romanı ilk mesaja eklerim. Kusura bakmayın. Sınav bitsin geri döneceğim.
Geometri çözemiyoruz diyen öğrencilere bir hoca kitap okuyun demişti, facebooktaki bir matematik grubunda görmüştüm. Paragraf sorularındaki hız ve net istikrarını korumak için de kitap okumayı "bırakmamak" önemli diye duymuştum. Neyse kolay gelsin, belki de ihtiyacın yoktur. Kulüple ilgili olarak: Önerilen kitap için okuma günü sayısını da kitabı önerenin belirlemesine izin verirsen kulüp kendi kendini idare eder sanırım.Olur.
Bu arada ben Temmuz'a kadar katılamayabilirim. Üni. sınavına gireceğim. Arada bir girip yazılan yorumları toplar ve okunacak romanı ilk mesaja eklerim. Kusura bakmayın. Sınav bitsin geri döneceğim.
@Kuroro
@psyclops
@amaneden
@grizzly
@twei
@korsan0
@Kaido_93
@Gutts
@Leşker
@Shakan
@Seastone
@Nigrum Cygnum
@Nico Robin
@Maettrake142
@muslu
@Meiou
@Safa6
@NiTian ErXing
@Crowley
@Uta
@Gümüş
@Shanks
@Pan
@mondem
@Kaidou
@Kagura
@zipzipfasulye
@Tilqi_Gin
Robert Louis Stevenson - Dr. Jekyll ve Mr. Hyde ın süresi dolmuştur. Okuyanların yorumları beklenmektedir.
Yeni kitabı 'amaneden' önerdi. Emre ÖZDEM/Beyaz ve Siyah. @amaneden süreyi de sen belirleyeceksin.(bundan sonra öneren belirlesin)
Başarılar dileyen herkese teşekkür ederim.
Kafamı başka şeylerle meşgul etmeyi istemiyorum, bende takıntı var. Bir şey üzerine düşünmeye başlarsam günde birkaç saatimi fark etmeden ona ayırırım. Bu yüzden OP bile okumayacağım.