Dr. Jekyll ve Mr. Hyde uzun süredir okumak isteyip okuyamadığım bir kitaptı, çok iyi oldu.
@Kuroro Bu arada kitap cidden çok güzeldi. İyi bir yazarı keşfetmeme vesile oldun, teşekkürler.
Dr. Jekyll ve Mr. Hyde uzun süredir okumak isteyip okuyamadığım bir kitaptı, çok iyi oldu.
@Kuroro Bu arada kitap cidden çok güzeldi. İyi bir yazarı keşfetmeme vesile oldun, teşekkürler.
Ben de "Beni Asla Bırakma" adlı kitabı ile keşfetmiştim yazarı. Konu olarak buna pek benzemiyor ama o kitabı da tavsiye ederim.@Kuroro Bu arada kitap cidden çok güzeldi. İyi bir yazarı keşfetmeme vesile oldun, teşekkürler.
Epub olarak var.Dr. Jekyll ve Mr. Hyde kitabını epub olarak bulabilir miyiz?
Süre konusunda bir sıkıntı yok bence.
Tamamdır. Zahmet olmazsa link atabilir misin? Daha önce Gömülü Dev için atılan linke tıkladığımda site açılmadı ve 404 error falan verdi. Orada bir sürü kitap pdf olarak vardı ama açamadım :/Epub olarak var.
http://www.mediafire.com/file/y6xmlaieaggg4lc/Robert_Louis_Stevenson_-_Dr._Jekyll_ile_Bay_Hyde.epubTamamdır. Zahmet olmazsa link atabilir misin? Daha önce Gömülü Dev için atılan linke tıkladığımda site açılmadı ve 404 error falan verdi. Orada bir sürü kitap pdf olarak vardı ama açamadım :/
Rica ederim.Tamamdır çok teşekkür ederim