Brönzel Lem 7 May 2018 #272 Bayağı az kalmış, son 3 bölüm kaldı benim de. Finaller yüzünden pek okuyamıyorum ama yetişmeye çalışıcam.
Bayağı az kalmış, son 3 bölüm kaldı benim de. Finaller yüzünden pek okuyamıyorum ama yetişmeye çalışıcam.
BiKahveMolası 7 May 2018 #273 Henüz bitirmeyenler varmış. Son gün 10'u, az sabır. Son düzenleme: 7 May 2018
Kuroro 7 May 2018 #275 Ales aradan çıktığına göre bitirebilirim hemen kitabı. Unutmuştum hortlattığınız iyi oldu.
Seastone 7 May 2018 #277 İnternetten alacaklar için yeni kitabı üç gün önceden belirlesek güzel olurdu.
Kuroro 7 May 2018 #278 Seastone dedi ki: İnternetten alacaklar için yeni kitabı üç gün önceden belirlesek güzel olurdu. Genişletmek için tıkla ... O zaman @psyclops göreve!
Seastone dedi ki: İnternetten alacaklar için yeni kitabı üç gün önceden belirlesek güzel olurdu. Genişletmek için tıkla ... O zaman @psyclops göreve!
Brönzel Lem 7 May 2018 #279 Dr. Jekyll ve Mr. Hyde' ı düşünmüştüm, ama sanırım bilindik bir roman, eğer çoğu kişi çoktan okuduysa farklı bir kitap ismi de söyleyebilirim. @pilavüstükuru
Dr. Jekyll ve Mr. Hyde' ı düşünmüştüm, ama sanırım bilindik bir roman, eğer çoğu kişi çoktan okuduysa farklı bir kitap ismi de söyleyebilirim. @pilavüstükuru
BiKahveMolası 7 May 2018 #280 @psyclops istiyorsan öner. Şahsen ben okumadım; eğer okuyan fazlaysa ona göre yenisi söylersin.