Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roman Okuma Kulübü

2. Kısım bitti.

Wistan John Wick gibi çıktı maşallah.
Edwin’in hatırasındaki kızdan bir şeyler çıkacak gibi bir his var.
Bir de Edwin’e gaipten konuşan ses annesi değil de sanki ejderhaymış gibi bir ima oluştu bende. Hatırladığım kadarıyla sesleri yaradan sonra duymaya başlamıştı.

Axl’ın kim olduğu hakkında hala bir şey yok. Wistan derin bir adam demişti, muhtemelen de öyle biri çıkacak ama bakalım.

2. Kısım bitti.

Wistan John Wick gibi çıktı maşallah.
Edwin’in hatırasındaki kızdan bir şeyler çıkacak gibi bir his var.
Bir de Edwin’e gaipten konuşan ses annesi değil de sanki ejderhaymış gibi bir ima oluştu bende. Hatırladığım kadarıyla sesleri yaradan sonra duymaya başlamıştı.

Axl’ın kim olduğu hakkında hala bir şey yok. Wistan derin bir adam demişti, muhtemelen de öyle biri çıkacak ama bakalım.
Ejderha konusunu iyi yakalamışsın. Benim hiç aklıma gelmemişti. Böyle bir şey çıkma ihtimali var :good:

Saygıdeğer beyzade @amaneden baskısı ile kitabı bitirmiş bulunmaktayım.Okuduğum ilk fantastik romandı.Beğendim,genel yorumumu 10 Mayıs günü arkadaşlar ile birlikte yapacağım.Bu arada;

Sir Gawain Don Kişot karakterini mi temsil ediyor?Çünkü iki karakter de çok benziyor.

Son düzenleme:
An itibariyle bitti.
Vay be her şeyin sebebi şaşırttı beni. Beklemiyordum böyle bir şey. Finalde mutlu son mu oldu kayıkçı ne yaptı orayı anlamadım :(

An itibariyle bitti.
Vay be her şeyin sebebi şaşırttı beni. Beklemiyordum böyle bir şey. Finalde mutlu son mu oldu kayıkçı ne yaptı orayı anlamadım :(
Sis unutulan kırgınlıkları, sırları açığa çıkardı. Başta cidden gideceklerdi beraber ama konuşma devam ettikçe işler değişti. En sonda zaten adam çekti gitti bir nevi.

Sis unutulan kırgınlıkları, sırları açığa çıkardı. Başta cidden gideceklerdi beraber ama konuşma devam ettikçe işler değişti. En sonda zaten adam çekti gitti bir nevi.
Prensesine de o kadar söz verdirtti :( ne yaşadınız be Axelus. Gerçi kadın hatırladığı bir ani da beni terk ettin diyordu. Onunla ilgisi var mıdır sence? Sisin temelinde yatan amacı baya beğendim ben. Hiç beklemiyordum. Arthur mutlak barışı sağlamak için güzel yol seçmiş ama yemedi :(

Prensesine de o kadar söz verdirtti :( ne yaşadınız be Axelus. Gerçi kadın hatırladığı bir ani da beni terk ettin diyordu. Onunla ilgisi var mıdır sence? Sisin temelinde yatan amacı baya beğendim ben. Hiç beklemiyordum. Arthur mutlak barışı sağlamak için güzel yol seçmiş ama yemedi :(
Tek bir olayla değil de daha çok yaşanmışlıkların tamamıyla ilgili olarak düşünmüştüm ben. Sisin amacı müthiş cidden.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık