Canın sağ olsun. Ben gazlıyordum öyle. Azar azar okur bitirirsin. Daha çok kişi var okumayan.@amaneden bugün kitabı bitirecektim.Ama kitabın bitmesine 50 küsür sayfa kalmışken kitaptan sıkıldım
11. bölüme geldim biraz ara verdim. Altta sayfa sayısı yok ama kitabın % kaç bittiği yazıyor ve ben %70'i bitirdim. Gece yarısı biraz daha okurum sonra da yarın komple bitiririm artık.Canın sağ olsun. Ben gazlıyordum öyle. Azar azar okur bitirirsin. Daha çok kişi var okumayan.
Kitabın sonu güzel değilse kara listeme eklenecek.Bir kitaptan sıkılınca öyle oluyor.Canın sağ olsun. Ben gazlıyordum öyle. Azar azar okur bitirirsin. Daha çok kişi var okumayan.
Ben de ya öyle yapıyorum ya da kitapyurdu'na girip oradan iç sayfalara göz atıyorum. Bazen bölümlerin sayfası oluyor. Romanlarda olmuyor tabii.11. bölüme geldim biraz ara verdim. Altta sayfa sayısı yok ama kitabın % kaç bittiği yazıyor ve ben %70'i bitirdim. Gece yarısı biraz daha okurum sonra da yarın komple bitiririm artık.
Eh ona artık siz karar verirsiniz efendim.Kitabın sonu güzel değilse kara listeme eklenecek.Bir kitaptan sıkılınca öyle oluyor.
Mantıklı. AnladımBen de ya öyle yapıyorum ya da kitapyurdu'na girip oradan iç sayfalara göz atıyorum. Bazen bölümlerin sayfası oluyor. Romanlarda olmuyor tabii.
Peki sizin fikrinizi merak etsem ?Eh ona artık siz karar verirsiniz efendim.
Ben beğendim.Peki sizin fikrinizi merak etsem ?
Güzel fikir. Sadece sohbet konusuna dönüyor gibiydi bura. Ay ben nasıl okıycam, vay okuyamadım, ay sıkıldım falanBu konu üzerinden değilde okunan kitap için ROK tag'i ile birlikte belli olması açısından, seçilen kitabın konusu açılsa? Oradan muhabbet devam etse daha iyi olmaz mı?