Ne bileyim, benim beklentilerim farklı demek ki. Mesela 3.sezona genel olarak kötü diyorlar ama ben çok beğenmiştim.Ben de nedense ortalama üstü bulmuştum ya. Hem konuşan kedi, hem de ejderhalar hoştu.![]()

Ne bileyim, benim beklentilerim farklı demek ki. Mesela 3.sezona genel olarak kötü diyorlar ama ben çok beğenmiştim.Ben de nedense ortalama üstü bulmuştum ya. Hem konuşan kedi, hem de ejderhalar hoştu.![]()
Bu sezon bi tuvaletli bölümü çok beğenmedim.Ne bileyim, benim beklentilerim farklı demek ki. Mesela 3.sezona genel olarak kötü diyorlar ama ben çok beğenmiştim.![]()
Kahvaltı yaparken izlemiştim. Yalnız bu kanal eskiden daha iyi içerikler üretiyordu. Şimdi sanki biraz izlenmeye oynamaya çalışıyor. Ee kendince haklı tabi bir şey diyemem.
Ben de bir süredir takip etmiyordum kanalı.Reklam falan da girmiş işin içine.Kahvaltı yaparken izlemiştim. Yalnız bu kanal eskiden daha iyi içerikler üretiyordu. Şimdi sanki biraz izlenmeye oynamaya çalışıyor. Ee kendince haklı tabi bir şey diyemem.
Video çok tiksinc cidden![]()
Calls for Rick and Morty to be cancelled over Harmon 'baby rape' video
Rick and Morty co-creator Dan Harmon is facing criticism for an old video that has re-emerged, in which he simulates the rape of a baby doll in a parody of the TV series Dexter. The video, which was created in 2009, was unearthed originally in 2018 and shared online by right-wing blogs. It has...www.standard.co.uk