Rick'in yaptığı sürprizin havada kalmasına bir ben mi hüzünlendim yahu? Ne hoş bir bölüm sonuydu.
Mr.Poopy butthole her ooo wee deyişinde gülüyorum nedense hahahaOoo wee.
![]()
Yüzüne karşı gülme de Karate biliyor öğrencileri gibi hastanelik olma:dMr.Poopy butthole her ooo wee deyişinde gülüyorum nedense hahaha![]()
Hahaha Bak Ben onu unutmuştum, beni uyardığın için çok teşekkür ederim Mirage-Sama ooo weeYüzüne karşı gülme de Karate biliyor öğrencileri gibi hastanelik olma:d
Ne demek Bushido-Kun ooo weeHahaha Bak Ben onu unutmuştum, beni uyardığın için çok teşekkür ederim Mirage-Sama ooo wee![]()
Ben de nedense ortalama üstü bulmuştum ya. Hem konuşan kedi, hem de ejderhalar hoştu.4x4 pek sarmadı beni. Ortalamanın altı bir bölümdü bence.
Ne bileyim, benim beklentilerim farklı demek ki. Mesela 3.sezona genel olarak kötü diyorlar ama ben çok beğenmiştim.Ben de nedense ortalama üstü bulmuştum ya. Hem konuşan kedi, hem de ejderhalar hoştu.![]()
Bu sezon bi tuvaletli bölümü çok beğenmedim.Ne bileyim, benim beklentilerim farklı demek ki. Mesela 3.sezona genel olarak kötü diyorlar ama ben çok beğenmiştim.![]()