Gene mi 20 yaş hikayesi Allahım nedir çektiğimiz :/ Aynı fıkrayı 40 kere anlatanlar gibisin.
Olanı diyoruz olum, mapushane kuşunu mu anlatalım ne istiyorsun? Oda'nın hikâyede yaptığı yanlışlık işte adamı yanlış yerde işledi.
Serinin sonlarında işlemeyi düşündüğün karakteri başlarda hiç etmezsin. Buggy troll ona ne olduğunun önemi yok ama Croco gayet ciddi şekilde bu seviyelerde geziniyor. Karakterin hikayesindeki bu tutarsızlık çok kolpa ve can sıkıcı geliyor. Croco'ya o yüzden hep bir tepki olacak daha doğrusu onun üzerinden Oda'ya olacak.
O olacak ama işte sonuç şuan değişmiyor. Oda'nın ve pek çok okuyucunun bunu pek onemsedigini düşünmüyorum. Bu tip algıların çok döndüğü forumda bu tip düşünceler normal.
Ben çok farklı platformlarda ki yorumlarda tam aksini de gördüm. Buggy trollüğünü ve Alabasta saçmalığı kenara bırakıp umursamadan pek çok kişi yapacaklarını beklediğini yazmış.
@Montana Bana sallıyor ya bu konuda şu yazdıklarını kısaca özetleyeyim çok duydum aynı şeyleri.Özetle : Croco 20 yaşında yonko seviyesiymiş merdivenden iner gibi her yıl düşe düşe Alabasta Luffy seviyesine kadar gelmiş sonunda
Olum sana salmayacağım da ne olacak? Geçmişte yazdığın hikâyeler ortada. "Pica seviyesi" bile dediniz utanmadan...
Onun dışında Oda'nın o dönemde ki saçmalığı karakter hakkında ki şuan ki düşüncesini etkilemez. Dediğim gibi serinin başı sayılabilecek bir noktada seriyi erken btiirecegini düşünüp saçmaladı. Sonrasında düzeltti bu şuan ki gerçeği değiştirmez ama siz güncele bakmak yerine 1000 bölüm öncesinden devam boşver...