Oden ve Ray hiçbir amiral kombinasyonuna yenilmez. O kadar diyorum.
Kara kılıç Aramaki + Fujitora yener bu ikisini. Kılıcını karartanla karartamayan hiç bir olur mu reis?Oden ve Ray hiçbir amiral kombinasyonuna yenilmez. O kadar diyorum.
Konunun en başında var okunsun diye en alta koymamıştım halbukiSanırım aralıksız devam ediyorlar eğer öyleyse 4'te patlarlar. Öyle değilse 7'yi görme şansları olur. Ama kaybederler.
Basit Kurallar
Bir round bittikten sonra Oden ve Ray tamamen iyileşmiş bir şekilde bir sonraki dövüşe geçiyorlar
Dövüş meyve kullanıcılarına ekstra avantaj sağlamayacak geniş bir arazide
Ace'in Mf'de ölmediğini ve şuan yaşasaydı ne seviyede olurdu şeklinde değerlendiriyoruz.
Oden ve Rayleigh en güçlü hallerinde diğer karakterler şuanki seviyeleri neyse o
Resim vardır deyip spoiler tagını geçmişim direkt. Kusuruma bakma yaşlılık : ))Konunun en başında var okunsun diye en alta koymamıştım halbuki
Estağfurullah ne kusuru ben şakasına takılıyorum sen çok şe etmeResim vardır deyip spoiler tagını geçmişim direkt. Kusuruma bakma yaşlılık : ))
Rüyasında ancak yenerler. Aramaki teke gider. Oden yarar geçer bunu.Kara kılıç Aramaki + Fujitora yener bu ikisini. Kılıcını karartanla karartamayan hiç bir olur mu reis?
Aceyi bek sevmediğimden objektif bakamadım oraya ama zaten 4'ü geçmeleri zorReis Kizaru ve Issho'dan sonra. Ateş İmparatorları Ace ve Sabo ve support Marco geliyor ama sen bilirsin.