Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Rayleigh ve Oden Arenaya Çıkıyor

Kaçıncı rauntta yenilirler?


  • Kullanılan toplam oy
    120
Oda 2 yıl öncesi işlediği hemen hemen her ana rakibi sıvadı. Crocodile'ın en çok sıvanmış olma sebebi karakter hakkında Alabasta sonrası söylediği şeyler. Daha doğrusu karakteri seriye soktuğu nokta, tabi o zaman seriyi erken bitirme olayları da varmış orası ayri. En basitinden "20'li yaşlarının başında Shichibukai oldu ve sonrasında WB'ye meydan okudu" olayı. Yani Alabasta hikâyesi nerede bu SBS nerede? Misal Law-Dof fb'si var Dressrosa da Dof'un Tsuru'dan kaçtığı dönem adam Shichibukai ve WB ile dövüştükten sonra gazetelerde görünüyor. Hükümet "Kahraman" falan diye haberlerini yaptırıyor...

Crocodile'ı iki yıl öncesi dönemde bıraksa sorun yoktu ama güçlü geleceğini çok belli etti ID-MF ve sonrasında. Olay okuyucunun hala eskiye bakıp gömmeye devam etmesiydi.

Şimdi Oda'ya sorsan Alabasta da sıvamış olsa bile "ID ve MF'yi okumadınız mı? SBS de bile neler söyledim" falan der bu onu tamamen haklı çıkarmaz ama adam yapacağı şeyi de önceden göstermiş.l ne kadar daha öncesinde saçmalasada.
@Montana Bana sallıyor ya bu konuda şu yazdıklarını kısaca özetleyeyim çok duydum aynı şeyleri.Özetle : Croco 20 yaşında yonko seviyesiymiş merdivenden iner gibi her yıl düşe düşe Alabasta Luffy seviyesine kadar gelmiş sonunda :hhh:
 
Gene mi 20 yaş hikayesi Allahım nedir çektiğimiz :/ Aynı fıkrayı 40 kere anlatanlar gibisin. :oops:
Olanı diyoruz olum, mapushane kuşunu mu anlatalım ne istiyorsun? Oda'nın hikâyede yaptığı yanlışlık işte adamı yanlış yerde işledi.

Serinin sonlarında işlemeyi düşündüğün karakteri başlarda hiç etmezsin. Buggy troll ona ne olduğunun önemi yok ama Croco gayet ciddi şekilde bu seviyelerde geziniyor. Karakterin hikayesindeki bu tutarsızlık çok kolpa ve can sıkıcı geliyor. Croco'ya o yüzden hep bir tepki olacak daha doğrusu onun üzerinden Oda'ya olacak.
O olacak ama işte sonuç şuan değişmiyor. Oda'nın ve pek çok okuyucunun bunu pek onemsedigini düşünmüyorum. Bu tip algıların çok döndüğü forumda bu tip düşünceler normal.

Ben çok farklı platformlarda ki yorumlarda tam aksini de gördüm. Buggy trollüğünü ve Alabasta saçmalığı kenara bırakıp umursamadan pek çok kişi yapacaklarını beklediğini yazmış.

@Montana Bana sallıyor ya bu konuda şu yazdıklarını kısaca özetleyeyim çok duydum aynı şeyleri.Özetle : Croco 20 yaşında yonko seviyesiymiş merdivenden iner gibi her yıl düşe düşe Alabasta Luffy seviyesine kadar gelmiş sonunda :hhh:
Olum sana salmayacağım da ne olacak? Geçmişte yazdığın hikâyeler ortada. "Pica seviyesi" bile dediniz utanmadan... :D

Onun dışında Oda'nın o dönemde ki saçmalığı karakter hakkında ki şuan ki düşüncesini etkilemez. Dediğim gibi serinin başı sayılabilecek bir noktada seriyi erken btiirecegini düşünüp saçmaladı. Sonrasında düzeltti bu şuan ki gerçeği değiştirmez ama siz güncele bakmak yerine 1000 bölüm öncesinden devam boşver... :D
 
acenin ölmemiş halini düşünemiyorum bu kafayla net 2 3 kez daha ölürdü bu
Şu muhabbet baya boş geliyor bana. Ace ölmesi için yazılmış bir karakterdi en başında. Seriye dram katmak için.. şimdi sen Luffy hayatını riske atan hareketler yapmıyor mu diyorsun? Planlı Teach bile aptalca hareketler yapıyor hayatını riske atıyor. Luffy'nin başrol olduğu için bir çok yerde ölmedi. Ace, Luffy'nin Teach'le birlikte ciddi bir rakibi olarak düşünülseydi emin ol ne cesur çetin ceviz diye överdim. Problem karakteri değil, üzerine mangaka tarafından yüklenmiş misyon.
Ray guncel hali dedinmi bilmiyorum, digerlerinde gosterilmeyenlerde var. Karsilastirma yapamiyorum. En kotu 3, en iyi sonda ki vs de zorlanirlar. Garp icin mesela ben arada oda ya saydirirdim gucu ne diyede, en son mangada bile tuhaf bir hal aldi. Kararsizim diyeyim en iyisi.
Rayleigh zirve haline gerileri şuanki... (Ace hariç)
Ace'in Mf'de ölmediğini ve şuan yaşasaydı ne seviyede olurdu şeklinde değerlendiriyoruz.
Oden ve Rayleigh en güçlü hallerinde diğer karakterler şuanki seviyeleri neyse o
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık