İlk turda işleri biter, Croco'ya rağmen.
Az oldu reis, im bile ederAce mevzusuna cevap vermiyeceğim ama şuan Sabo Aramaki ve Fuji seviyesinin ya denk yada üstüne çıkmıştır. Kral hakisi de varsa filo amirali eder
Kral hakisi de varsa filo amirali eder
Bariyer meyvesine karşı aynada kendini görmüş Maymuna dönen Oden, Sicim meyvesine tanıklık edince köyünde bi kenara geçer tövbe ederdi. @Millennium Wizardİlk turda işleri biter, Croco'ya rağmen.
Görüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Aramaki vs King Queen'i gördük Marco vs King Queen'i gördük.Sanmam.
Güncel Sabo>Fuji
Marco&Ace>=Kizaru
Dostum ilk yorumunda bile konuyu okumadığını anlamıştım. Ace yaşasaydı şimdi ne seviyede olurdu ona göre seviye biçeceksin öldüğü halini değil..Görüşüne saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Aramaki vs King Queen'i gördük Marco vs King Queen'i gördük.
Kizaru Aramaki'den çok daha güçlüdür. Ve Fuji Dressrosa'da ciddiyetini hiç göstermedi.
Sabo benim için amiral kadar güçlü ama diğer ikisi değil.
Devrimci sandığımız adam meğerse amiralciymiş.BKS Nickini aldığında anlamalıydım.
Kadere bak sen...Bariyer meyvesine karşı aynada kendini görmüş Maymuna dönen Oden, Sicim meyvesine tanıklık edince köyünde bi kenara geçer tövbe ederdi. @Millennium Wizard
Croc zaten genç Rayleigh dengi. @Sir Crocodile