Kid, Kaido'ya girecek. Önce Queen sonra Kaido yapacağını sanmıyorum. Sanji rakibi olacaktır ama yanında biri olur mu, bilemem. Bence tek başına alması lazım.
Oyun böyük yigenimElindeki dişliyi sağa doğru çevirmesi bile rakibinin Kid olacağını gösteriyor, büyük resmi göremiyorsan bir şey diyemem.
Suit bahanesi olabilir işte bu vsninKeşke alsa, çok iyi bir dövüş olur ama teke tek namümkün. Belki biriyle olabilir. Orada Sanji'nin dahil olamadığı novalardan bir sürü var. Hepsi de hayvan.
Felaketlerin arasına bir kişi girmez bence.Kaido'nun oğlu güçlüdür belki ama Felaketin düzeni bozulmamalı.Yalnız denkleme Kaido'nun çocuğu eklendi. Belki de en güçlüsü o çıkar. Bu durumda Queen düşünüldüğü gibi 2. en güçlü olmaz.
Bencede düzen bozulmaz. Ya king üstü( büyük ihtimalle) ya da jack altı olur gibi.Yalnız denkleme Kaido'nun çocuğu eklendi. Belki de en güçlüsü o çıkar. Bu durumda Queen düşünüldüğü gibi 2. en güçlü olmaz.
Kaido'nun tayfasında kart teması var ya as kraldan önce mi geliyor reis.Gram bilmiyorum ben Eğer öyleyse King tayfadaki en güçlü olmayabilir harbiden de.Yalnız denkleme Kaido'nun çocuğu eklendi. Belki de en güçlüsü o çıkar. Bu durumda Queen düşünüldüğü gibi 2. en güçlü olmaz.
As en son karttır.Kaido'nun tayfasında kart teması var ya as kraldan önce mi geliyor reis.Gram bilmiyorum ben Eğer öyleyse King tayfadaki en güçlü olmayabilir harbiden de.