sorma ya. forum içi arama gelse on numara olcak ama işte.Ne bileyim dweü kayıt tutmadım ki :/
mop bizim bu filo ne olacak :S iki yonkouya karşı yardıma gelmeyecekseler ne zaman gelecekler yav :S hem son savaşa prova olurdu.
sorma ya. forum içi arama gelse on numara olcak ama işte.Ne bileyim dweü kayıt tutmadım ki :/
Tutarsa bana da bak.Tarot açtım Queen'in rakibi kim olacak diye, kupa kralı çıktı Su grubundan biri demek. Sanji balık burcu, gerçi Zoro'da akrep burcu su grupları ama Sanji diyorum. Toprak grubu biri daha çıkmış. Kid, Hawkins, Chopper uygun görünüyor. Kid'i de Kaido'ya düşündüğümden diğerlerini dedim. Eğlence işte benimki
Sanji artık kesin alamaz. Resmiyet kazandı.Queen üzerinde bu kadar durmaya gerek yok Sanji halleder onu.
Rahat şekilde +400'lük adamı patates ediyordu zaten.
Zoro'nun arc sonu işleri olduğu için King işi karışık.
Zehir atıldı artık katılıyorum.Sanji artık kesin alamaz. Resmiyet kazandı.
Not: espri
eyv20 saniye falan aldı bulmam buyrun.
Her şey belirsizken rakip belirlemek çok anlamsız geliyor.Bari King için de bir konu açın da tam olsun.İkisine açılmış King'in rakibi konusu eksik kalmış.
O Marco ya.Her şey belirsizken rakip belirlemek çok anlamsız geliyor.
Bana da nedense Marco orta seviye bir adamı rahat tokatlayıp şovunu yaptıktan sonra tanklama işlerine başlayacak gibi geliyor.O Marco ya.
İşte Kingi tokatlıcak dslfjşlsdfjBana da nedense Marco orta seviye bir adamı rahat tokatlayıp şovunu yaptıktan sonra tanklama işlerine başlayacak gibi geliyor.