Birisini alınca otomatikman 2. güçlü adam oluyor.Hocam sen zaten seriyi bırakmışsın. Kaç arctır 3. güçlü adamı ve 2. güçlü adamı almıyor bunlar.
Birisini alınca otomatikman 2. güçlü adam oluyor.Hocam sen zaten seriyi bırakmışsın. Kaç arctır 3. güçlü adamı ve 2. güçlü adamı almıyor bunlar.
Sanji atlamadan beri arcin en güçlüsü ile karşılaştı hep balık saymazsak ^^ Ondan iş yapmıyor gibi duruyor.Hikaye odaklı zaten seri. Hemen hemen her arkın ana hikayeye dokunuşları mevcut. Bunu Roger'ın son macerasında net olarak gördük reyix.
Ve sayı olarak eşit sayıda ikinci adam avladı haşin ikilimiz.
Aşırı toxic maskülen Zoro'cuların siteyi nasıl manipüle ettiğine şexid oluyoruz reyixsjjwjwjw
Ben senin yazını okumadım , ellerine sağlık şimdiden ama okumayı da düşünmüyorum.Çünkü benim bahsettiğim olay ile hiçbir alakası yok.Biz yazsak nolacak ki, bir kulaktan girip diğerinden çıkacak :d Tane tane bütün arcları inceleyip eşit sayıda ikinci adamı indirdiği ortaya konmuş, inatla Zoro 2. adamla kapışıyor deniliyor hala.
Dişe diş bir mücadelede minik birkaç dokunuşla Vergo'yu harcardı......Sanji atlamadan beri arcin en güçlüsü ile karşılaştı hep balık saymazsak ^^ Ondan iş yapmıyor gibi duruyor.
Vergo, Doflamingo, Big Mom...
Tamam kardeş zorla okutacak halimiz yokBen senin yazını okumadım , ellerine sağlık şimdiden ama okumayı da düşünmüyorum.Çünkü benim bahsettiğim olay ile hiçbir alakası yok.
Ben bu Doriki ile her şeyin belirtildiğini düşünüyorum. Zoro ve Sanji birbirine (Dorikiye de bakınca.) yakın. Eşit sayıda 2. adamı almış olabilirler hatta bu kurguda çok mantıklı bir olay ama Zoro ve Sanji'nin AYNI ANDA BULUNDUĞU YERDE ve NORMAL ŞARTLAR ALTINDA, Zoro 2.'yi , Sanji ise 3.'yü alır.Örneklerden konuşuyorsak bunun da örnekleri var seride.
link at okumak istiyorum ne yazdın :STamam kardeş zorla okutacak halimiz yok
Ben de bulamadığım için okuyamadım .link at okumak istiyorum ne yazdın :S