D. olmasının seride özel bir tarafı yok. D. ye has güç yok. Law'ın ana baba da D. idi. Nasıl öldüklerini gördük. D. ırkını nasıl görüyorsunuz bilmiyorum. Ama savaşçı üstün doğmuş birileri değiller. Seride bunun olayını ben göremedim.Dof trebola muhtaçmış gibi konuşuyorsun önceki mesajlarında.Asıl trebol ona muhtaç ki etrafında toplanıyor.Yani bu şans değil.Dof için kişinin kim olduğu fark etmez trebol olmaz Veli olur.Ama illa ki birisi olur.Çünkü serseri bir hayat yaşıyor o yaştayken illa ki birileri yine onu bulur.
Bu Ace için de geçerli olabilirdi ama Dadan ve Sabo,Luffy faktörü vardı.Onlar olmasa Ace de o yaşta ordu kurardı.Boşuna demiyoruz potansiyel diye.Birde Ace bir D. olduğu için 2x potansiyeli var.Hem Dof gibi ufak yaşta haki uyandırmış hem de D.Boşuna kk oğlu diye büyük tehdit diye öldürmediler.Bir nedeni var.
Dof'a ordu kurdu gözüyle mi bakıyorsun o yaşta? Ya hacı sırf Dof'u savunabilmek için Ace'i de savunmayın lütfen. Ben sana bir sürü örnek verdim. WB'nin 10 yaşında h.haki açtığını mı düşünüyorsun. Shanks 10 yaşında mı açtı h.hakiyi? Bugün Shanks ile Dof'un yerini kıyaslarmısın? H.hakinin belli bir duygusal çatışmalar yaşandıktan sonra patladığını gördük. Bunu kaç yaşında açtığının potansiyel ile hiçbir ilgisi yok. Öyle olsa Dof şu an o Yonkou koltuklarından birinde olurdu. He o koltuktakilerin 8-9 yaşında haki açtığını düşünüyorsan o da başka tabi.
Trebol ona niye muhtaç olsun. Meyveyi de güvenliğini de sağlayan oydu. H.hakisi olduğunu görmüş bu çocukta iş var demiş. Çicek gibi bakmışlar adama. Ace nasıl ordu kuracaktı kendine? Daha yaşadığı yerde h.hakinin ne olduğundan bihaber insanlar var. KK oğlu olması onunda kanında aynı bozukluğu görmeleriyle alakalı. Kandan gelen güç yok. Korsanlara suçlu gözüyle bakılıyor. O yüzden Denizciler onunda suçlu olabileceğini düşünüyorlar.
Sırf babasından dolayı mı Ace bu kadar güçlüydü yani? Potansiyeli vardı? Dof ne zavallı adam. Babası çıka çıka Kutsal Ejder çıktı. Yoksa daha güçlü bir baba daha güçlü çocuk.
Roger'ın? Garp'ın? WB'nin babaları kimdi acep.
Son düzenleme: