Bir ara bende çok kızgındım ama acei severim genel olarak onun etkisindendi.Seride doflamingodan sonra en iyi işlenmiş ve en gerçekçi karakter bence.Zayıflıkları ve hırsları var düz bir profili yok.
Bak ben çelişkiyi vurgulamak için onu iddaa ediyorum zaten. Anlamıyorsun. Yoksa Ace umrumda çok da değil. Ha sadece gereksiz gömülüyor. Luffy'den farkı yok. Luffy'ye laf söylesem 10 kişi gelir ama Ace'ye sallasam +1 ler gelir.Daha kendinle çelişiyorsun. Roger en diye Ace'de en olacak diye bir şey yok. İyi o zaman Roger'ın babası da varmıydı Roger kadar?
Luffy kk olacak babası amiral olsa iyidir. Ne kadar iyi. Ama Roger'ın oğlu diye Ace>Luffy. Neden böyle? Çünkü senin işine gelen o.
Ryuuma Roger'dan iyi filan olamaz. Çünkü serinin başlangıcı hemen hemen herkesin ulaşmaya çalıştığı ya da ulaşmaya çalışanlara engellemeye çalıştığı birisi Roger. Bu yüzden serideki yerinden dolayı Roger>>>Ryuuma. Ryuuma kim köpek? Zoro fanboyları bile iplemezdi Zoro'nun erişeceği biri olmasa.
Ace in shanks ile konustugu bölüm dışında k.k olmak istediginden bahsettigini anlamiyorum. Adam gücünü kanıtlamak ve dogduguna mutlu olmak istiyordu. O da oldu en sonunda. Mutlu bir sekilde öldü.k.k olmak luffynin hayaliydi ve ace ona inaniyordu. Bence olan bundan ibaret.Luffy 19 yaşında Ace'in aldığından fazla yol aldı. Eğitime felan girme. Ace de Yeni Dünya'da WB gibi bir adamın altında idi. Diyorum ya Ace bile Luffy'nin Korsan Kral olacağından emindi.
Abi kusura bakma da sana katilamiyorum.Eziklik ve korkaklıkla ne alakası var? Adamı kurtarmışlar, tek yapması gereken koşup gemiye binmek ve kurtulmak. Sakazuki bile bile bunu kışkırtacak şeyler söylüyor. Oradaki adamların alayı Beyazsakal Korsanları'na mensup ve hepsi de Sakazuki'nin bunu bile bile yaptığının farkında. İçlerinden bir tek Ace gidip de atar yapıyor adama. Üstelik etrafındaki herkes onu buna karşı uyarıyor. Ölmeyebilirdi, o kadar emeği boşa çıkarmayabilirdi, oradan kurtulup babasının adını ve yerlerini savunabilirdi. Fakat o boş yere ölmeyi, emekleri hiç etmeyi seçti. Teach'in bu konumda olması tamamen Ace'in suçudur. Onun üzerine de gitmemesini söyledikleri halde gitti, bak bunlar oldu.
Konunun Teach ile hiçbir alakası yok. Şu an Ace'in yaptığı hatalardan ve doğrulardan bahsediyoruz. Gerçi doğrusu da yok bunun. Eğer ki Newgate zalim bir adam olsaydı, Ace daha korsanlığın ne olduğunu anlamadan geberir, giderdi. O zaman da daha çaylak bir korsanken, dünyanın en güçlü adamına atar yapıyordu. Newgate'in koruması altına girmeseydi, çok daha önce ölürdü.
Ace ölmeseydi bugün Korsan olmaya devam edecekti. Luffy'nin Korsan Kral olması demek kendisine korsan diyen herkesten daha önde olduğunu kanıtlayan bir olgu.Ace in shanks ile konustugu bölüm dışında k.k olmak istediginden bahsettigini anlamiyorum. Adam gücünü kanıtlamak ve dogduguna mutlu olmak istiyordu. O da oldu en sonunda. Mutlu bir sekilde öldü.k.k olmak luffynin hayaliydi ve ace ona inaniyordu. Bence olan bundan ibaret.
Evet ben de ona ters bise söylemedim ki. Ace nin en büyük arzusu tüm korsanların lideri olmak ya da zirvede olmak degil ki. Bu mantiga göre shanks ve wb de öyle. Kendileri k.k olmaya çalışmıyor baska amaçları var wb nin aile kurma meselesi gibi. Ace nin ya da luffy nin her neyse başka birinin kendi üstüne çıkacağını biliyo. Ve roger raftel e nasıl gidilecegini soyleyeyim mi dediginde ilgilenmedigini söylüyor. Herkesin amacı k.k olmak degil. Bu yuzden ace icin ezik ya da potansiyeli yok diyemeyiz. Evet lider olmaya cakismamak birinin emrine girmek belki eziklik olarak yorumlanabilir ama bunu wb den korktugu icin falan yapmadi. Wb ye saygi duydugu icin yapti.Ace ölmeseydi bugün Korsan olmaya devam edecekti. Luffy'nin Korsan Kral olması demek kendisine korsan diyen herkesten daha önde olduğunu kanıtlayan bir olgu.
Gerçekten aşırı saçma yaaa. Acayip rahatsız oluyorum bu durumdan. Oda senseiye yakismiyor. Bu haki olayini hic cikarmayacakti ortaya. Surekli celiski yasaniyo seride.O Oda'nın bok yemesi değil midir? Adam hakinin merkezinde beşiğinde yaşıyor ama haki bilmiyor, hemde sağı solu haki ustası adamlarla doluyken. Bu Oda'nın okuyucusuyla dalga geçmesidir. Yeni dünya görmüş, Beyazsakal'ın karşısına çıkmış Crocodile'da da haki yok.