Cavendish ile Aokijinin zekalarını yada kimin nasıl bir güçte olabileceğini sezme dereceleri aynı mıdır? Aoakiji kendisi yıllarca amirallik yapmış bunun yanında uzunca bir sürede Koramiral olmuş. Yani bir amiralin gücünü en iyi bilen kişi bunu diyorsa bu ciddiye alınır. Mangada yazan şeyi dedik diye fan olduk haydi hayırlısı.Herkesin her dediğini kabul edersek ohooo. Cavendish de Dof'un kafayı alacağım diyor Law da Kyros da. Alabilirler mi? Mantıklı gelen ne ise ben ona bakarım. 2 amiralin de Dof ve ekibine tecavüz edeceğini az buçuk seriyi anlamış herkes kabul eder. Bak tayfasıyla birlikte diyorum, Dof tek başına 2 amiralle kapışırsa off hayal bile edemiyorum olacakları. Yani kardeşim Aokiji'nin kafası güzel mi değil mi bilmem ama söylediği saçma. Ve Dof'un gücünü yansıtan bir şey değil. Marco'ya antifan demeden önce kendine bak bence. Biraz fan söylemi gibi olmuş da.
Benim çıkarım yaptığımı düşünen arkadaşlar varsa diye atayım buraya. Adam bariz şekilde çoğul eki kullanmış.
Yenilecek diye adamın saydığı gerçekleri abartı gibi göstermişsin. Bu daha büyük bir marifet bence.O cümlemden bu anlamı çıkarabilmek de marifet sayılır tebrik ederim. :/