Sil yeniden yükle.Oyunu nasıl güncellediniz ya?
aynen oyle bende konuya girdim bakiyim oyunu halen oynayan varmi diyebu oyunu daha oynayan varmı![]()
Pokedeksi hilesiz tamamlamadan bırakmam oyunu, istedikleri hileyi kullansınlar.aynen oyle bende konuya girdim bakiyim oyunu halen oynayan varmi diye![]()
Ülkelere özel pokemonları nasıl yakalıcan.Pokedeksi hilesiz tamamlamadan bırakmam oyunu, istedikleri hileyi kullansınlar.![]()
iyi guzel diyorsun ama bu oyunun balon oldugu ciktigi andan beri kendini belli etti.Pokedeksi hilesiz tamamlamadan bırakmam oyunu, istedikleri hileyi kullansınlar.![]()
Elbet, açacaklar. Emek vererek oynamak başka.Ülkelere özel pokemonları nasıl yakalıcan.![]()
Sağol.Sil yeniden yükle.
Yumurta kasacam, umut işte, bu yüzden bu oyun benim için ömürlük gibi bir şey.Ülkelere özel pokemonları nasıl yakalıcan.![]()
Oyunu git gide zorlastiriyorlar açmalarına imkan yok bence özel event falan yaparlarsa bilemem tabi.Elbet, açacaklar. Emek vererek oynamak başka.
Yumurtudan çıkmıyor diye duymuştum onlar. Onedioda biri vardi hepsini yakalayan amerikalı avustralyaya falan gitmişti.Yumurta kasacam, umut işte, bu yüzden bu oyun benim için ömürlük gibi bir şey.![]()