Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Senin class ile leech falan yaparsın hadi, ben poison pathfinder oynuyorum 142 mana main skill, ranger orada mana puanda yok şaka gibi yapmışlar bütün gearlarda mana olani almak zorunda kaldim defans eksiltip.
Ben hiç leech falan girmedim full damage ve stun aldım passive treeden arada 1-2 tane movement speed denk gelmiştir ama mananın neden yetmediğini buldum voltaic markı spamlayamıyormuşuz ben patlama yaratıyor diye her küçük yaratığa atıp sürüleri patlatıyordum

Endgame haritalarından hiçbir şey düşmüyor. Kahır oyunu oldu bir anda.
Şansıma banada yağıyor. Koca oyun bir unique item düşürdüm. Cruel act 1'i daha yarılamadan 3 tane düştü... Anlamadığım 50 levelim Cruel geçtik Oyun bana niye 33 level 35 level item veriyor.

Bu itemlerin bir gideri var mı ? Bana çöp gibi geldi. Oyunun rare itemları niye unique itemlerden daha güçlü gibi hissettiriyor.

UOTE="artyomdh, post: 2985795, member: 789"]
Şansıma banada yağıyor. Koca oyun bir unique item düşürdüm. Cruel act 1'i daha yarılamadan 3 tane düştü... Anlamadığım 50 levelim Cruel geçtik Oyun bana niye 33 level 35 level item veriyor.

Bu itemlerin bir gideri var mı ? Bana çöp gibi geldi. Oyunun rare itemları niye unique itemlerden daha güçlü gibi hissettiriyor.

[/QUOTE]
Tam mazoşist thorns build için ideal, eğer dayak yiye yiye adam dövecem diyorsan güzel. :good:
Kask iyimiş mana shield build için.

Tam mazoşist thorns build için ideal, eğer dayak yiye yiye adam dövecem diyorsan güzel. :good:
Kask iyimiş mana shield build için.

Endgame dediğim cruelleri bitirince açılan kısımdı usta. Bende nedense resimler gözükmüyor ama rahat 20 tane unique düşürmüşümdür hiçbiri işime yaramadı. Satmaya kalksam da pazar aynı itemden dolu resmen. Hayvan gibi iyi stat veren rare itemler baştacıdır.

Endgame dediğim cruelleri bitirince açılan kısımdı usta. Bende nedense resimler gözükmüyor ama rahat 20 tane unique düşürmüşümdür hiçbiri işime yaramadı. Satmaya kalksam da pazar aynı itemden dolu resmen. Hayvan gibi iyi stat veren rare itemler baştacıdır.
Usta ne ara oynadın bu kadar. Önce normal sonra cruel mı bitirdin. :D

Unique itemler bana da çöp gibi geliyor ya.

Usta ne ara oynadın bu kadar. Önce normal sonra cruel mı bitirdin. :D

Unique itemler bana da çöp gibi geliyor ya.
1 haftadır işten sonra bunun başına oturuyorum usta :D normal ve cruel bitince endgame diye bir kısım açılıyor. Orada oyun kahır oyununa döndü resmen. Yine iyi vuruyorum ama en ufak hatada tek yiyip ölüyorum. Haritaya girmemi sağlayan item de yanıyor ölünce o kötü. Bi tık soğumaya başladım ama droplar yüksek tier haritalara geçtikçe bi tık düzeliyor gibi bakalım…

Ya bu geçen gelen yamadan beri 20-200 arası ping sorunu yaşıyorum. Yamadan önce yoktu 40ms sabit gidiyordu. Feci can sıkıyor.

1 haftadır işten sonra bunun başına oturuyorum usta :D normal ve cruel bitince endgame diye bir kısım açılıyor. Orada oyun kahır oyununa döndü resmen. Yine iyi vuruyorum ama en ufak hatada tek yiyip ölüyorum. Haritaya girmemi sağlayan item de yanıyor ölünce o kötü. Bi tık soğumaya başladım ama droplar yüksek tier haritalara geçtikçe bi tık düzeliyor gibi bakalım…
Resistleri maxladın mı? Cold - Fire - Lightning - Chaos hepsini %75'er olacak şekilde ayarlaman lazım. Üstüne armor mu evasion mı hangisine yönelik bir savunman varsa onu güçlendirmen lazım. Biraz da can lazım, gerisi gelir.

Resistleri maxladın mı? Cold - Fire - Lightning - Chaos hepsini %75'er olacak şekilde ayarlaman lazım. Üstüne armor mu evasion mı hangisine yönelik bir savunman varsa onu güçlendirmen lazım. Biraz da can lazım, gerisi gelir.
Resistler 30-40larda şu an. Hasarımı düşürmeden nasıl arttırırım bilemedim. Skill treede onunla ilgili bir şeyler varsa ona bakarım son çare.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 4)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık