Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Path of Exile 2 (2024)

Alıştım gameplaye zevkli geliyor artık ama oyun çıktığında lig sistemi geldiğinde 30-40 saat campaign ile uğraşmak zor olur bir çözüm gerekli onun için. Ranger ile oynamama rağmen uzun sürdü 3. acte gelmem ve daha cruel halini de oynamam lazım. Fazla vakti olmayan insanlar için imkansız olur liglerde yeni karakter açıp oynamak
Oyuna elin ısınınca 10-15 saati geçmez campaign. Gözünü korkutmasın yani:d

Öncelikle ilk oyunda ortalama 5-6 bin saatim var. Anlaşılacağı üzere ben PoE'yi baya seviyorum. İlk açıklamalarından beri bu oyunu bekliyordum. İki oyunu ayıracaklarında hayal kırıklığına uğramıştım sonra da gidip bu oyunun nasıl oynandığını görünce de sevinmiştim PoE 1 kalıyor diye. İşten güçten çok oynayamadım diyordum 120 saati bulmuş bile (AFK olduğum süre de hayli fazla)

Çok severek ve stres olarak oynuyorum. İlk oyundaki gibi müziği açayım, beyni kapatayım durumu pek yok. PoE'de en sevdiğim şeylerden biri de bu AMA yine de oldukça sevdim. Galvanic Shards/Shockburst Rounds Witchhunter oynuyorum. Hala ara ara ölüyorum ama dikkat ettiğim müddetçe yapamayacağım şey yok gibi hissettiriyor karakter. Tek sıkıntım aktif Dodge Roll kullanmanın zorunlu olması. Onun haricinde erken erişim olduğunu düşünecek olursak bence gerçekten çok iyi olmuş.

Haritaların devasa olması, quicksilver flask'ların olmaması vs campaign'in çok uzun olmasına neden oluyor o yönü sanırım hiç değişmeyecek. İlk oyunda da şikayet ederdim şimdi çok da önemli gelmiyor, belki biraz daha jewelry düşse, resistance problemi olmasa o da daha rahat olurdu. Ya da defansif node'ların daha güçlü olması veya hiç değilse 5-6 tane % maximum life node'u.

Neyse uzun uzun inceleme yazmak istemiyorum. Sorusu olan olursa bana buradan ulaşabilir. Performans hakkında bir şey diyemem Reddit/Google dostunuz olur.

Para konusunda sıkıntı duyanlar için de özellikle belirtmek istiyorum. Item rarity bonus. Kesinlike, KESİNLİKE bulundurun. Bilerek isteyerek mi yaptılar yoksa bir tür bug mı var bilmiyorum ama şu sıralar çok etkili. Keşke olmasa gerçi. MF build'lerden nefret ederim :p

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık