Nasıl yani? Hidetaka Miyazaki Elden Ring'den sonra oyun yapmayı bırakır mı diyorsun yoksa artık souls-like oyun yapmaz mı diyorsun?Elden Ringe son oyun olarak bakıyorum ben.Bu arada Bb2 gelir zaten.
Nasıl yani? Hidetaka Miyazaki Elden Ring'den sonra oyun yapmayı bırakır mı diyorsun yoksa artık souls-like oyun yapmaz mı diyorsun?Elden Ringe son oyun olarak bakıyorum ben.Bu arada Bb2 gelir zaten.
Ps4'te de bedava olmuş. Beleş oyunlar sekmesinde yok storeda rastgele dolaşırken fark ettim.Rocket League şuan Epic'te bedava.
Şrfsz Sony.Sony interneti düşük olan ve ortadoğu ülkelerine Ps5 dijital sürümünü çıkarmayacak.
Sony’ye göre Türkiye avrupa ülkesi olduğu için buraya çıkacak.
Kimse bu Sony'e dememişmi sana ne benim internet hızımdan da coğrafi konumumdan da yaprağım diye.
Valla ben oraya pek takılmadım daha çok bizi avrupa ülkesi olarak görmelerine işkillendim.Şrfsz Sony.
Fakir fukara yerleri görmezden geliyorlar kısaca. Bizi de iteleseler şaşırmam. Maalesef gidişat kötü.Valla ben oraya pek takılmadım daha çok bizi avrupa ülkesi olarak görmelerine işkillendim.
Ps5 için istek beklenenden yüksek olduğundan ve siparişleri yetiştirmek için orayı elediler diye düşünüyorum.
Ben bir tanesini heykelin içinden kurtarmistim.Sağ ol enayi diyip gitmişti.Peşine düşecektim ama bulamadım.Skyrimde Miraak öldükten sonra Hermaeus Mora'yı öldürme şansımız var mı?
Bu Deadric prensler sürekli bana şekil yapıyor canımı sıktılar.
Çok sinir bozucu deadric dürzüleri. Onları öldürmenin modu filan var galiba.Ben bir tanesini heykelin içinden kurtarmistim.Sağ ol enayi diyip gitmişti.Peşine düşecektim ama bulamadım.