Her gördüğüne inanıyor musun dostum he? Yine pahalı olacak ama fiyatlar belli değil.
Her gördüğüne inanıyor musun dostum he? Yine pahalı olacak ama fiyatlar belli değil.
Son kur artışı sonrası bundan ucuzu kolay kolay gelmez.Her gördüğüne inanıyor musun dostum he? Yine pahalı olacak ama fiyatlar belli değil.
400 dolar 3072 lira aslında. 6500 falan görürüz ama 9'a ihtimal vermiyorum. Diğeri 8 falan olursa şaşırmam.Son kur artışı sonrası bundan ucuzu kolay kolay gelmez.
Almanya da 500 euro olacakmış sanırım. Bi 500 de devlet kendine alsa 9000 ediyor zaten. :/400 dolar 3072 lira aslında. 6500 falan görürüz ama 9'a ihtimal vermiyorum. Diğeri 8 falan olursa şaşırmam.
Bize Euro üzerinden onu unuttum. Digital bile 7'yi görebilir o zaman.Almanya da 500 euro olacakmış sanırım. Bi 500 de devlet kendine alsa 9000 ediyor zaten. :/
6 lar gene iyi. 9'u görecekse ben ps4 lere bakıcam. :/@Monkey D. Chris @Capori Digital'i 6k diye hesapladım şu an. Yalnız gümrük vergisi 1 ekimde %20 olacak ona göre hesapladım şu an %50