Bakalım Sony ne zaman uyanacak. Bir kütüphane yapmışsınız zaten, genişletin işte bunu. :/ Kendi çıkardıkları son oyunları bile eklemediler, basiretsizler. :/
Dark Souls 4 çıkmaz da, Bloodbourne 2 rahat çıkar gibi.sabırla bekliyorum kendilerini. Ulan Elden Ring'i beklerken nelerin duyurusunu yapıyorlar. Elden Ring'den önce DS4 ya da BB2 duyururlarsa hiç şaşırmayacağım
Adamlar 7.5 milyar dolar vermişler değil adam etmek, içinden geçerler kırbaç vururlarBethesdayı kimse adam edemez. Favori 2-3 oyunundan biri skyrim olan biri olarak söylüyorum bunu.
15 kere bitirmişimdir en içime sinen Kardeşlikle bitirmek oldu.fallout 4 bitiren var mı ? bitirdiyse hangi tarafı seçti ?
maşallah ben 3-4 defa sıfırdan başladım enstitü muhabbetlerine kadar paso harita keşfetme yan görev yaptım çıktığı zamandan beri bitirmeye kıyamadım ama artık sona geldim şuanki save de kimi seçeyim karar veremiyorum. Enstitü wasteland için gelecek oluşturuyor. Kardeşlikte güzel aksiyon var ama çok hırt barzo bir oluşum onların eline kalsa gene her yer nuke yiyecek15 kere bitirmişimdir en içime sinen Kardeşlikle bitirmek oldu.
Brotherhood of Steel.fallout 4 bitiren var mı ? bitirdiyse hangi tarafı seçti ?
Oyunu her tarafla bitirdim.Fikirleri bana en uygun taraf Minutemen oldu.fallout 4 bitiren var mı ? bitirdiyse hangi tarafı seçti ?
10-20 synth kurtarabilmek için haritadaki tüm süper mutantlarla, ghoullarla ve hatta banditlerle savaşan orduya düşman olan salak grupla hiç bitirmedim. Diğerleriyle kaç kere bitirdim hatırlamıyorum da hepsiyle bitirmişliğim var.fallout 4 bitiren var mı ? bitirdiyse hangi tarafı seçti ?
Haklısın ama Kardeşlik gerçekten icraat yapıyor, diğerleri laf yapıyor ben Minutmenler ve Railroad hariç diğer iki bitirişe de okeyimmaşallah ben 3-4 defa sıfırdan başladım enstitü muhabbetlerine kadar paso harita keşfetme yan görev yaptım çıktığı zamandan beri bitirmeye kıyamadım ama artık sona geldim şuanki save de kimi seçeyim karar veremiyorum. Enstitü wasteland için gelecek oluşturuyor. Kardeşlikte güzel aksiyon var ama çok hırt barzo bir oluşum onların eline kalsa gene her yer nuke yiyecek