Üye silindi 5781
Biz cevabımızı 16 eylülde verdik reizMicrosoft bir şey yaparsa, Sony bunun 3 katını yapar. Millet bunu hala anlamış değil.
Biz cevabımızı 16 eylülde verdik reizMicrosoft bir şey yaparsa, Sony bunun 3 katını yapar. Millet bunu hala anlamış değil.
Ne kadar para alıyorsun? Söyle ulanMicrosoft bir şey yaparsa, Sony bunun 3 katını yapar. Millet bunu hala anlamış değil.
Bu cevap yarısına bile ulaşamaz, Sony'nin oyundan yana zaten çok sıkıntısı da yoktu.Microsoft bir şey yaparsa, Sony bunun 3 katını yapar. Millet bunu hala anlamış değil.
Para verseler reklamını burada mı yapardımNe kadar para alıyorsun? Söyle ulan
Belki 6 ay falan ertelerler ama gelir diye düşünüyorum ben. Öyle Spidey gibi tek yere kitlemezler sanırım.Şu anlık The Elder Scrolls ve Starfield
Ps5’e gelecek gibi duruyor.
Aynı zamanda Bethesda satın alındığı halde Ps5 için Deathloop ve Ghostwire adında 2 exclusive oyun çıkaracak
7.5 kağıt vermişler bugünlük adamları öv arkadaş bu nasıl bir aşktır sendekiŞu anlık The Elder Scrolls 6 ve Starfield
Ps5’e gelecek gibi duruyor.
Aynı zamanda Bethesda satın alındığı halde Ps5 için Deathloop ve Ghostwire adında 2 exclusive oyun çıkaracak
Bende exclusive yapamazlar diye düşünüyorum çünkü birincisi Microsoft’un öyle bir amacı yok ikinciside Elder Scrolls gibi bir oyunu yapmak çok maliyetli ve o parayı geri toparlayamazlar hele online için tamamen işkence olur. Yüksek ihtimal Square Enix ve Sony anlaşması gibi olur, Xbox ve Pc için daha erken çıkarırlar.Belki 6 ay falan ertelerler ama gelir diye düşünüyorum ben. Öyle Spidey gibi tek yere kitlemezler sanırım.
Övdüm ya la:/ Microsoft bethesda’yı toparlar abilik eder dedim daha ne diyeydim7.5 kağıt vermişler bugünlük adamları öv arkadaş bu nasıl bir aşktır sendeki