Kalıcı olması için ilk minik adımlar atılıyor. Maşallax.Gecmiş olsun.
Konsollar için kötü haber! İlave gümrük vergisi uzatıldı - ShiftDelete.Net
Nisan ayında yürürlüğe giren ve otomotiv, elektronik, tekstil gibi sektörleri kapsayan ilave gümrük vergisi süreleri uzatıldı.shiftdelete.net
Sırf o mod için tekrar başlarım oyuna.Şerefsiz ya.Sana bilmem neler vereceğim diyip sonra dalga geçip kaçmıştı kahpe.Çok sinir bozucu deadric dürzüleri. Onları öldürmenin modu filan var galiba.
Harbi tam karaktersizler adam emir veriyor sen kim köpeksin çekiyorum istesende istemesende yapacaksın diyor gerçekten de öyle oluyor. Youtube da gezinirken baktım millet kesebiliyor.Ben bir tanesini heykelin içinden kurtarmistim.Sağ ol enayi diyip gitmişti.Peşine düşecektim ama bulamadım.
Tüm oyunun özeti bu. :dKoskoca Ejderdoğanım ben seçilmiş olanım gelen geçen artislik yapıyor.
Pek bilgim yok.Hatırladığım kadarı ile o da bizim gibi ejderdoğandı.Belki o teknikler ise yariyordur.Harbi tam karaktersizler adam emir veriyor sen kim köpeksin çekiyorum istesende istemesende yapacaksın diyor gerçekten de öyle oluyor. Youtube da gezinirken baktım millet kesebiliyor.
Koskoca Ejderdoğanım ben seçilmiş olanım gelen geçen artislik yapıyor.
Bir de Miraak'ı öldürdüm zerre zorlanmadım. Haritada gezinirken karstaag diye bir boss gördüm uğraştım canlandırdım hasar vuramıyorum adama. Canı gram kıpırdanmıyor. 45 Seviyeyim ne yapmam lazım? Nasıl öldürebilirim bu elemanı?