Düşük gereksinimler iyidir. Fakirin(like me) yüzü gülsün. Bu kadar exlaqsız olmayın1!11..........
Bu hayatta Keko'ya katılmak da varmışDüşük gereksinimler iyidir. Fakirin(like me) yüzü gülsün. Bu kadar exlaqsız olmayın1!11..........
Pandemide çıkan ihtiyaç kredisi olmasa i5 işlemciyi yıl sonunda anca görebilecektim...... Çok para kaxrolası şeyler.........Şu hallerde oynarım.Ram desteği lazım sadece onu hallederiz.
Yaaa terör-kardeş......Bu hayatta Keko'ya katılmak da varmış
Ben de masaüstü alacağım da çok para maalesef. Param var da gene de dokunuyor bana o yüzden ne alsam bilemiyorum.Pandemide çıkan ihtiyaç kredisi olmasa i5 işlemciyi yıl sonunda anca görebilecektim...... Çok para kaxrolası şeyler.........
Yaaa terör-kardeş......
1 pc kendine 1 pc de malum devlete toplaman gerekiyor.Ben de masaüstü alacağım da çok para maalesef. Param var da gene de dokunuyor bana o yüzden ne alsam bilemiyorum.
Çıkarıp 10-15 bin de basabilirim de öküz alınır o parayla1 pc kendine 1 pc de malum devlete toplaman gerekiyor.
Yaşam koşulların müsaitse masaüstü iyidir.
Piyango mu çıktı la hayrola?Çıkarıp 10-15 bin de basabilirim de öküz alınır o parayla
Yok be birazcık birikmiş var.Piyango mu çıktı la hayrola?
Hee.Dedim karanlık işlere mi bulastin.hem de bensizYok be birazcık birikmiş var.