Sen geçen 5 bin dolarım var diyordun sen benden 3 kat zenginsinHee.Dedim karanlık işlere mi bulastin.hem de bensiz
Sen geçen 5 bin dolarım var diyordun sen benden 3 kat zenginsinHee.Dedim karanlık işlere mi bulastin.hem de bensiz
Yaptığım en iyi yatırım valla.Kendime yaptığım yatırımlar bile bu kadar kar getirmiyorSen geçen 5 bin dolarım var diyordun sen benden 3 kat zenginsin
Satayim işte benim sistemi..Çıkarıp 10-15 bin de basabilirim de öküz alınır o parayla
1 Senelik ekmek ihtiyacına karşılık ver bana.Satayim işte benim sistemi..
Keşke benim de olsaydıYaptığım en iyi yatırım valla.Kendime yaptığım yatırımlar bile bu kadar kar getirmiyor
Altı üstü eski oyunlar oynayacağım çok bana o.Satayim işte benim sistemi..
3 tane inek alıp hayvancılığa bile başlanırsadfşlkasjdfÇıkarıp 10-15 bin de basabilirim de öküz alınır o parayla
Ekmek yemiyom ben1 Senelik ekmek ihtiyacına karşılık ver bana.
Yeni oyunları da oynarsın. Mis gibi oyunlar.Keşke benim de olsaydı
Altı üstü eski oyunlar oynayacağım çok bana o.
Bilgisayarımı buldum galiba. Bir tane de fakir monitörü mis gibi olur Witcher 3 olur mu acaba buna?Ekmek yemiyom ben
Yeni oyunları da oynarsın. Mis gibi oyunlar.
Vatan hayiniEkmek yemiyom ben
Yeni oyunları da oynarsın. Mis gibi oyunlar.
ÇöpBilgisayarımı buldum galiba. Bir tane de fakir monitörü mis gibi olur Witcher 3 olur mu acaba buna?
DA-V3.5/AMD Ryzen 3 3100/MSI RX570 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DA-V3.5/AMD Ryzen 3 3100/MSI RX570 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-V3.5 ITOPYA'da.www.itopya.com
1.050 dolar ver, vereyim :dVatan hayini