Diğer oyuncuları etkilemiyor düşüncesine tam olarak katılmıyorum. Raid ve Dungeon girerken yüksek ilevel tercih ediliyor. Zaten artık Tier 3 altında insanlar Roster levele göre alıyor, acemi oyuncuyla pek uğraşmıyorlar. Hadi neyse bunu geçelim.
Honing şansı konusunda söyleyecek söz yok. Yavaşlamasını anlarım ancak bu kadarı fazla. Rusya ve Kore serverında daha fazla içerik var ve honing şansları daha yüksek, bildiğin EU ve NA oyuncusuna işkence yapıyorlar. 6 kere üst üste aynı itemi yaktığım bile oldu o yüzden 1345de bıraktım ana karakteri. 2 tane tier 2 alt karakter var onlarla takılıyorum.
İnsanlar artık işi eğlenceye vurdu, koreliler bile bu olayı söylüyor.
Kart konusu da ayrı işkence. Sadece Mari Shop'tan 150'den fazla kart almışımdır, kaç elmas eder onu bile bilmiyorum artık. Toplamda 1 veya 2 tane legendary çıktı. Zaten 2 tane işe yarar deste var gerisi tamamen bonus için. Bu destelerden birini toplamak neredeyse imkansız(Light of Salvation). Şimdi diğeri için kart topluyorum, 1 tane legendary eksiği var sonrasında Merchant'dan Seria alacağım ve mecburen Solas için baştan hikaye yapacağım gibi gözüküyor. Bitirince bir daha kartlarla uğraşmam, zaman kaybı.
Bunlar dışında Collectibles ve Tome var işte kalan içerik. Tome için uğraşsam muhtemelen 1 haftaya hepsi %80 üstü olur.