Lost Ark'ın oyuncu sayısı bugün anlık 1.3 milyonu bularak Steam tarihindeki anlık en yüksek oyuncu sıralamasında 2. sıraya yükseldi.Lost Ark serverları herkese ücretsiz açıldı.
Anlık Türkiye:
Oyunu şu an bu saatte Steam'de aynı anda 1 milyon kişi oynuyor. Yarın daha da artacaktır. Şu an Steam'de gelmiş geçmiş en yüksek 5. oyuncu sayısına sahip.
Ben de kendime bir büyücü abla yapıp oyuna aktım ve ilk izlenim olarak beğendim diyebilirim skiller olsun ortam olsun tatmin edici ve kaliteli.
Oyun şu anlık sardı beni bakalım ileriki günlerde uğraşımız bu olacak.
Server kapsitesini artırmları şart oyuna gırılmiyo millet 15 20 bin kişılık sıra bekliyo.Lost Ark'ın oyuncu sayısı bugün anlık 1.3 milyonu bularak Steam tarihindeki anlık en yüksek oyuncu sıralamasında 2. sıraya yükseldi.
İlk dört:
1. PUBG
2. Lost Ark
3. CSGO
4. DOTA 2
Sabah çok rahat hiç beklemeden girdim ama akşama doğru 11 bininci sıraya attı beni. Yeni serverlar ufaktan ekleniyor ve daha fazla servera kesinlikle ihtiyaç var ama şöyle bir sıkıntı var 1-2 aya oyuncu sayısı düştüğü zaman çok gereksiz boş server oluyor ve bu sefer serverları birleştirmekle uğraşıyorlar falan. Bu sefer oyuna yeni başlayan birisi bomboş servera girmiş oluyor ve party kurmakta zorlanıyor.Server kapsitesini artırmları şart oyuna gırılmiyo millet 15 20 bin kişılık sıra bekliyo.
Maalesef konsol sürümü henüz düşünülmüyor.Lost Ark'ın konsollara çıkıp çıkmayacağı ile alakalı bir bilgi var mı?
Garibanın yüzü gülür mü?Maalesef konsol sürümü henüz düşünülmüyor.
Vay be. Oyundaki hikayeyi bile unuttum. Bu oyun çıktıktan sonra, 1.'yi tekrae oynayıp, 2.'ye öyle başlamak gerekReis geri döndü