Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Immortals Fenyx Rising deli etti beni. Ana görev yapıyorum. Kaydetme seçeneği olmayan bir yerdeyim ve oyun atıp duruyor. :mad:

Edit: Mehehe. Geçildi.

Edit2: Ama atma sorunu devam.

Edit3: Tarihi değiştirdim, düzeldi. Ne alaka? :oleyo2:
 
Son düzenleme:
Lost Ark serverları herkese ücretsiz açıldı.

Anlık Türkiye:


Oyunu şu an bu saatte Steam'de aynı anda 1 milyon kişi oynuyor. Yarın daha da artacaktır. Şu an Steam'de gelmiş geçmiş en yüksek 5. oyuncu sayısına sahip.

Ben de kendime bir büyücü abla yapıp oyuna aktım ve ilk izlenim olarak beğendim diyebilirim skiller olsun ortam olsun tatmin edici ve kaliteli.
Oyun şu anlık sardı beni bakalım ileriki günlerde uğraşımız bu olacak.
Lost Ark'ın oyuncu sayısı bugün anlık 1.3 milyonu bularak Steam tarihindeki anlık en yüksek oyuncu sıralamasında 2. sıraya yükseldi.



İlk dört:
1. PUBG
2. Lost Ark
3. CSGO
4. DOTA 2
 
Son düzenleme:
Server kapsitesini artırmları şart oyuna gırılmiyo millet 15 20 bin kişılık sıra bekliyo.
Sabah çok rahat hiç beklemeden girdim ama akşama doğru 11 bininci sıraya attı beni. Yeni serverlar ufaktan ekleniyor ve daha fazla servera kesinlikle ihtiyaç var ama şöyle bir sıkıntı var 1-2 aya oyuncu sayısı düştüğü zaman çok gereksiz boş server oluyor ve bu sefer serverları birleştirmekle uğraşıyorlar falan. Bu sefer oyuna yeni başlayan birisi bomboş servera girmiş oluyor ve party kurmakta zorlanıyor.
Bazı şirketler serverlar dolduğu zaman oyunun satışını direkt durduruyor ve boşaldığı zaman satışa geri açıyor, bazıları da çareyi server kapısında bekletmekle buluyor.
Yani olaya genel olarak baktığımız zaman hem yapımcı için hem oyuncu için zor bir durum.
 
Reis geri döndü
Vay be. Oyundaki hikayeyi bile unuttum. Bu oyun çıktıktan sonra, 1.'yi tekrae oynayıp, 2.'ye öyle başlamak gerek :D

1. Oyundan hatırladıklarım;
Ana karakter, hikayelerde gördüğümüz. kırmızı başlıklıyı yiyen kurt, pamuk prenses var, bizim kurt Wiçır karakterliydi, oduncu kötü, kurt iyi gibiydi. Fahişe falan muhabbetleri vardı senaryoda, katili bulmaya çalışıyorduk, dedektiftik. Günümüz dedektiflik senaryolarını, eski çocuk masallarıyla karmışlar, şuanki New York'ta geçiyor. İlgimi çekmişti, zaten Telltale Games oyunlarını severdim, bu da TWD'den sonraki en iyi ikinci yapımdı diyebilirim. Yine de, hatırlayamadığım pek çok şey var. Save dosyaları duruyor muydu acaba?
 
Son düzenleme:
Bu pc alemindeki ekran kartı kahpeliği hala daha devam ediyor mu ya? Arada bir pc fiyatlarına bakıyorum çer çöp ekran kartlı kasalar 10 bin lirayı görüyor ve bu fiyat kesinlikle bizim paranın değersizliğinden olamaz çünkü parçaların ederi belli yani.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık