Dostum ben Rusya serveri Avrupa ile farklı diyorum bana Rusyadaki arkadaşından örnek veriyorsun
Pay to progress ile pay to win farklı şeyler ama neyse bunu uzatmaya gerek yok. Late Game de her türlü takıma ihtiyacın olacak zaten ilerlemek için yani oyunda parayı ödeyen düdüğü çalar olayı yok.
Asıl önemli olan pay to Progress elementlerinin Pay to Win'e dönüşmemesi bunu da anca zamanla anlayabiliriz mesela örnek adam mağazadan alabildiği şey oyun içi piyasada çok değerli ise ve bunu satıp büyük avantaj yakalıyorsa bu dolaylı yoldan Pay to Win'dir tabiki. Ama adam mağazadan silah çekip beni tokatlamıyor yani bunu demeye çalışıyorum.
Amazon bile bunun farkına varıp düzenlemeye gitmiş daha ne olsun. Avrupa Asya ülkelerine benzemez bu konuda pay to win olduğu vakit çıktığı gibi çöker oyun ama ilginç olanı Avrupa basını da pay to win olmadığını söylüyor ve pay to progress olduğunu belirtiyorlar.
Yani benim amacım ısrarla pay to win değildir diye dayatmak değil, sana göre hadi en ufak taş bile pay to win olsun ama bu başka oyuncuyu ciddi şekilde ezdirip geri düşürmez onu demeye çalışıyorum.
Tek başına gelip bütün klanın içinden geçen pay to winler gördüm hadi bir iki saat fazla oynamak zorunda kalayım bu sorun değil.