Her yerde dying light 2 ilk oyunun daha iyi hali diye okuyorum. Bana niyeyse ilki kadar güzel değilmiş gibi görünüyor. Yanılırım umarım.
haftaya fikirlerimi bol bol yazarım artık buraya.
Aslında beklenilene bakıldığı zaman ilk izlenimler iyi durmuyor bence. Akşama doğru incelemeleri beklerken biraz şaşırdım şahsen.
Dying Light 2 basından iyi çıkamadı, bonkör IGN bile 7 puan vermiş. Onun dışında oyun beklenilen oyun değilmiş ama bazı elementleri çok zevkliymiş.
Yani ilk oyunun muazzam halini veya çok daha iyi halini beklemeyin diyorlar. Hatta bazı yerler ilk oyundan bile kötü gözüküyormuş.
En büyük şikayet de oyunun baya bug dolu olması.
Oyundan bir sürü şey kesilmiş ve dünya copy paste elementleriyle doluymuş. Hikaye'de söz verilen gibi kararlarımız fazla etki etmiyormuş.
Oyundan bir sürü silahın kesilmesi de bazen kombatın çok tekrarlamasına sebebiyet veriyormuş.
Sonuç olarak ortalama bir oyun gibi duruyor. İnanılmaz Assassins Creed Odyssey'in monoton havası var oyunda.
Bu Polonya şirketlerinde genel bir sorun mu var bilmiyorum ama hepsi optimizasyon fakiri.
Yeni nesil konsollarda en iyi görüntüyü almak için 1080p 30 fps de oynamak zorundasın şaka gibi.