Sony gibi bir şirketin böyle bir firmaya bu parayı vermesi şaşırttı ondan sordumKendin de alacakmışsın gibi sormuşsun.
Sony gibi bir şirketin böyle bir firmaya bu parayı vermesi şaşırttı ondan sordumKendin de alacakmışsın gibi sormuşsun.
Daha önce de buraya yazmışımdır Sony büyük şirket veya büyük oyunlar yapan şirketleri almıyor. Daha çok teknolojisi değerli olan şirketleri alıyor ve onları şirket içine yayıyor.Sen oyun dünyasını iyi takip ediyorsun bu fiyata bu şirket değermi çokda bir oyun çeşitliliği yok gibi şirketin
20 yıllık makinayı şimdi bile almaya kalksak servet eder. Eyv. Türkiye eyv. :SKodumu fakirliği işte 200-300 dolarlık aletler hep hayal oldu memleket gençlerinin bebelik dönemlerinde. Sonra bir ara gerçek olup hemen gene hayale evrildi anasını satayım
Kena Bridge of Spirits hatta Epic'de şu an indirimde olması lazım.@Historia onu bunu bırak da gönlünden kopan bir oyun söyle. Tek kriter PC'de de olması.
Babama da atari diye 100 liraya PS1 satmışlardı.Bu arada hazır lafı açılmışken geçmişime sövmek istiyorum. 2000 yılı mahallede biri klavyeli atari aldımı padişah bebesi muamelesi yapıyoruz. O dönem bir akrabamız hediye olarak bana ps1 almak üzereydi satan eleman tvde giriş yoksa çalışmaz dedi diye korkup gidip normal atari aldırdım beynimin kıvrımlarını seveyim ben sanıyorum ki bahsini yaptığımız şey kıçı kırık başka bir atari :/ Tv'de o giriş vardı bir de lan senin yapacağın uyarının Allah belasını vermesin iş aşkını sevdiğim
Daha dün indirsem mi diyordum da vazgeçmiştim. Artık netleşti.Kena Bridge of Spirits hatta Epic'de şu an indirimde olması lazım.
Aman uyarayım da baştan pofuduk pofuduk göründüğüne aldanma zorlayıcı kısımları da var oyunun ama sen halledersinDaha dün indirsem mi diyordum da vazgeçmiştim. Artık netleşti.
Zorlanmadığımız oyun, oyun değildir. Biliyorum oyunu.Aman uyarayım da baştan pofuduk pofuduk göründüğüne aldanma zorlayıcı kısımları da var oyunun ama sen halledersin