Aman aman ilk cümleyi kestim alıntılarken, istersen buğula orayı Kratos genelde mitolojilerin kehanetlerini bozan kişi olduğu için o duvarda gösterilen şeyin ne kadar ciddiyetle gösterildiğini bilemiyorum.Hatta pek çok farklı sebebin yanında bu sebeple de acaba Kratos Tyr mı diye teoriler olmuş sanırım. Atreus'un katılma sebeplerinden birinin ben de bu olduğunu düşünüyorum ama çok zor ihtimal gibi geliyor bana. Kratos'suz serinin bu denli ayakta durabilmesi ne kadar mümkün ki? Hiç olmasa arada bir gözükecek şekilde devam etmeli gibi geliyor, ölmeden ya da ölse bile.
Hani bana göre Kratos kesin gidici çünkü Atreus'a sağlam bir arka plan lazım devam etmesi için. Ha duvarda gösterildiği şekilde mi olur pek emin değilim. Babası bunu güzelce eğitecek ve Atreus'da babasının hiçbir zaman olamadığı şey olacak.
Kratos şimdi iyilik yapsa bile yaptığı kötülükler maalesef hep daha ağır basacak bunu kendisi de biliyor ve aynı hataları oğlunun yapmaması için uğraşıyor. Bir gün Atreus mecbur kendi ayakları üzerinde duracak ve kaos kılıçlarıyla tanrıların kıçını kızartacak. Bu oyunla bence Atreus baya bir sempati puanı kazandı ya gözümde. Bir dahaki oyunda biraz daha gözümüze girse tamamdır. Annesi baya sağlam eğitti hatta Kratos annene fazla benziyorsun diyordu. Bu iyi anne terbiye eğitimi ile babasının disiplini birleşti mi ortaya sağlam bir şey çıkacaktır. Çocuk neredeyse bütün dilleri okuyabiliyor ve sesleri falan da duyabiliyor yani çocuk zehir gibi ve Kratos'dan daha iyi bir bütün olacak en sonunda.
Atreus yılanın konuştuğu unutulmuş antik dili bilmiyordu Mimir iki defa yılanla konuştuktan sonra hemen dili çözüp dövüşte yılanı çağırdıydı hatırlarsan
(görüntü spoiler içerir)
Kratos'un bu sene çıkacak oyunla toplam 7-8 oyunu olacak yani bir nokta konmalı artık.
Hani bunu Kratos'dan sıkıldığım için demiyorum sonuçta ben Kratos ile büyüdüm diyebilirim ama bir karakter ne kadar iyi giriş yaptıysa sonu da iyi ve tadında olmalı.